♫ ♪♫ ♪•♫♪ 2006'dan bu yana Film, Dizi, Müzik ve Kitaplar üzerine Yazılar Diyarı... ♫ ♪♫ ♪ ♫ ♪♫

Çocuklara Yeni Seri: Meraklı Martılar ve Çevremiz

Çocuklara yönelik kitap serilerine her geçen gün yenileri ekleniyor ve o kadar güzel şeyler çıkıyor ki, yeniden çocuk olası geliyor insanın... Malum bizim zamanımızda çocuk kitaplığı bu kadar zengin değildi, yerliler azdı ve çevirilerde de hep bir öğretmen edası vardı... O işaret parmağının kalktığını hep görürdük... Şimdinin çocukları da aileleri de şanslı... Hamit Annak’ın çocuklara çevreciliği sevimli hayvanlar üzerinden öğreten serisi “Meraklı Martılar ve Çevremiz” Kırmızı Kedi etiketiyle raflarda yerini aldı...

Hamit Annak’ın yazdığı ve resimlediği “Meraklı Martılar ve Çevremiz” serisinin birinci kitabı Şehrin Kuzeyi: Sincap Fındık Geridönüşümü Öğretiyor’da Lodos ile birlikte geridönüşümün yararlarını öğrenecek, ormandaki hayvanlarla ilgili bilgi sahibi olacak ve çok eğleneceksiniz!

ŞEHRİN KUZEYİ / Sincap Fındık Geridönüşümü Öğretiyor
Kibar martı Lodos, bir gün gezmek için şehrin kuzeyindeki parka gitmişti. Biraz dinlenmek için konduğu meşe ağacında, Sincap Fındık’la tanıştı. 

Sincap Fındık, Lodos’a geridönüşümle elde ettiği güzel eşyaları gösterince kibar martımız çok sevindi! Bunu hemen arkadaşlarıyla paylaşmaya karar verdi. 

Martılar geridönüşüm sayesinde neler yapacak dersiniz?

Dizisi : Kırmızı Kedi  / Çocuk
Yazan : Hamit Annak
Editör : Alkım Özalp
Sayfa : 32
ISBN : 978-605-9908-18-4
Fiyatı : 10 TL


ŞEHRİN GÜNEYİ / Kunduzlar Çok Çalışıyor
Hamit Annak’ın yazdığı ve resimlediği “Meraklı Martılar ve Çevremiz” serisinin ikinci kitabı Şehrin Güneyi: Kunduzlar Çok Çalışıyor’da Yaprak ile birlikte kunduzların yuvalarını nasıl yaptığını öğrenecek, ormandaki hayvanlarla ilgili bilgi sahibi olacak ve çok eğleneceksiniz!

Meraklı martı Yaprak, o gün yaşayacağı maceradan habersiz bir şekilde kahvaltı yapmak için şehrin güneyindeki ormana gitmişti. 

Bir de ne görsün? 

Çalışkan mı çalışkan üç kunduz! Yaprak hemen kunduzlarla tanıştı, arkadaş oldu. İsimleri Tomruk, Budak ve Kıymık olan bu üç kardeş, nehirde ne yapıyorlardı? 

Bu sorunun yanıtını arayan meraklı martı Yaprak’ın başına bakalım neler gelecek?

Dizisi : Kırmızı Kedi  / Çocuk
Yazan : Hamit Annak
Editör : Alkım Özalp
Sayfa  : 32
ISBN : 978-605-9908-17-7
Fiyatı : 10 TL 


Share this:

Yorum Gönder

 
Designed by OddThemes & Distributed by Free Blogger Template