♫ ♪♫ ♪•♫♪ 2006'dan bu yana Film, Dizi, Müzik ve Kitaplar üzerine Yazılar Diyarı... ♫ ♪♫ ♪ ♫ ♪♫

Renk Körü’nden “Minnettar”a Fenomen Destekli Klip!

“Aşk Yolu”  ve “Son Mektup” adlı çalışmalarından sonra karşımıza “Minnettar” isimli yepyeni çalışmaları ile çıkan son dönemin en iddialı rock gruplarından “Renk Körü”, Yepyeni çalışmasına sosyal sorumluluk içerikli bir video klip hazırladı,Video klipte Vine fenomeni Eylül Öztürk (Memeli Mestan) ve sevilen oyuncu Ayberk Yılmaz, gruba oyunculukları ile destek verdi.

2005 yılında Ankara’da kurulan, Serhat Bayraktar (Vokal) Serkan Eles (Gitar),Fırat Bayraktar (Davul ) ve Erman Erkılınç'tan (Bas Gitar) oluşan Renk Körü, Kral Tv Konuşarock Yarışması 1.Liğinden sonra ilk önce “Aşk Yolu” albümü ve sonrasında Hakkı Bulut’un unutulmaz şarkısı “Son Mektup” yorumları ile ciddi bir hayran kitlesine ulaştı.

Yeni albüm çalışmasının habercisi olan, Sekiz Müzik Yapım etiketi ile dijital platformlarda yerini alan, Söz ve Müziği grubun vokalisti Serhat Bayraktar'a, Düzenlemesi Sertaç Ekiz'e ait olan çalışmanın mix ve mastering çalışması Çağrı Singör tarafından yapıldı.

Single'ın video klip çalışması, Son dönemin en başarılı video yönetmenlerinden Hasan Kuyucu'ya teslim edildi. Sosyal bir yara olan alkol bağımlılığının nasıl derin yaralar açtığını anlatan video klip çalışmasında, “Memeli Mestan” nicki ile tanıdığımız Eylül Öztürk, Alkol bağımlılığı olan genç bir kadını, “Beni Böyle Sev” dizisinden tanıdığımız  Ayberk Yılmaz ise, sevgilisini bu bağımlılığından kurtarmaya çalışan çaresiz bir sevgiliyi oynuyor.



Share this:

Yorum Gönder

 
Designed by OddThemes & Distributed by Free Blogger Template