♫ ♪♫ ♪•♫♪ 2006'dan bu yana Film, Dizi, Müzik ve Kitaplar üzerine Yazılar Diyarı... ♫ ♪♫ ♪ ♫ ♪♫

Yeni Video: Organik Paranoya "Ya Sev Ya Sevme"

İcra ettikleri alternatif Pop-Rock soundu ile müzik piyasasına yeni giriş yapan Organik Paranoya, kendi adlarını taşıyan ilk albümlerinin ilk video klibini yayımladı...

İstanbul Müzik Akademisi’nin kurucusu Cumhur Göktuna ve ülkemizdeki birçok reklam müziğinde imzası olan Jingleist’in kurucusu Çağdaş Göktuna tarafından 2011 yılında temelleri atılan Organik Paranoya, yanına başarılı müzisyenleri de alarak ilk albümünü piyasaya sürdü.

1980’li yıllardan bu yana, bestecilik ve söz yazarlığı yapan Cumhur Göktuna ve bestecilik/aranjörlük konusunda iddialı çalışmaları ve başarılı gitar tekniği ile bilinen Çağdaş Göktuna’nın güçlerini birleştirmesiyle kurulan Organik Paranoya’nın ekibi de bir hayli güçlü… Gitarıyla birçok grup/sanatçıya verdiği destekle tanınan Alp Tiner, dinamik vokali ile Emre Dönmez, davul tekniği ile dikkat çeken ve ülkemizdeki çoğu müzisyen ile çalışmış Serkan Çağlar karşımıza çıkıyor. Cumhur Göktuna’nın, bas gitarı, yine ülkemizdeki birçok grup ve sanatçıyla yaptığı çalışmalarla bilinen Gürkan Bozacı’ya devredip yapımcılığa geçmesiyle grup son şeklini alıyor.

Albümün ilk klibi ise “Ya Sev Ya Sevme” adlı şarkıya Gökhan Palas yönetmenliğinde çekildi. Klipte grubun performanslarının yanı sıra, stop motion tekniği kullanılarak keyifli bir hikaye oluşturuldu.

Kayıtları Jingleist ve Babajim Stüdyolarında tamamlanan ilk Organik Paranoya albümü, şarkılarındaki farklı introlar, gitar sololar, akılda kalıcı melodiler ve güçlü davul ve bas partisyonları ile müzik piyasasında kendine farklı bir yer bulacak.

Albüme dair değerlendirmeyi "Kulak Keyfi: Mayıs Raporu"nda yazmıştım...



Share this:

Yorum Gönder

 
Designed by OddThemes & Distributed by Free Blogger Template