♫ ♪♫ ♪•♫♪ 2006'dan bu yana Film, Dizi, Müzik ve Kitaplar üzerine Yazılar Diyarı... ♫ ♪♫ ♪ ♫ ♪♫

"The Killing" Üçüncü Sezon için Kanal Arıyor

Son iki yılın en iyi dizisi “The Killing” hakkında nihayet gelişmeler var… 

AMC, beklenen kararını açıklayarak diziyi iptal etti… Böylece Rosie Larsen dosyasıyla birlikte, amc dosyası da kapanmış oldu. Şaşırtıcı şekilde uyarlandığı Danimarka yapımı Forbrydelsen'den daha iyi olan Amerikan çevrimi, ilk sezonun finalinde aptal amerikan izleyicisini mutlu edememişti. İkinci sezona yansıyan bu durum yüzünden izlenme oranları hayli düşünce AMC, üçüncü sezon için herhangi bir tasarrufta bulunmadıklarını duyurdu. Yenileme kararını verirken zorlandık diyen kanal, diziyle grurur duyduğunu açıklamayı ise ihmal etmedi.

17 Haziran’da kapanan dosyanın ardından, finalin herkesi memnun ettiğini söylemek mümkün. Bu memnuniyetin farkında olan ekipse, üçüncü sezon konusunda umutlu. AMC’deki düşük izlenme oranlarını dert etmeyen stüdyodan gelen açıklama ise sevindirici. Fox stüdyoları diziden vazgeçmiyor ve başka bir kanalda devam ettirmek için görüşmelere başlamak üzere olduğu haberi resmen doğrulanmış durumda. 

İki sezonluk muhteşem serinin, devam etmesi konusunda fanlar ikiye bölünmüş durumda. Bence dizi devam etmeli, dedektiflerimiz yeni bir dosyayı ele almalı. Dizinin adını da “The Killing II” yaptınızmı tadından yenmez olur. Bu kadar iyi iki karakterden özellikle Linden’dan mahrum kalmak can yakıyor zira…

Share this:

2 yorum :

  1. Bitirilmesini istediğim tek diziydi. İnanılmaz tadında bıraktılar. Devam etse ekstra zorlama olacaktı. Sürekli ters köşeler iyi de, tekrara girecekti yeni sezonda.

    Son yılların en iyi dizisi olarak hatırlanacak artık. Amerikalıların aptallığı işe yaradı ilk defa. :)

    YanıtlaSil
  2. @sirevo Neredeyse sıfır hatayla iki sezon mis gibi dizi yapmış ekibe biraz güvenmek lazım... Yeni bir dosya açılabilir...

    YanıtlaSil

 
Designed by OddThemes & Distributed by Free Blogger Template