♫ ♪♫ ♪•♫♪ 2006'dan bu yana Film, Dizi, Müzik ve Kitaplar üzerine Yazılar Diyarı... ♫ ♪♫ ♪ ♫ ♪♫

The Avengers Dizi Oluyor!

Vizyonda elde ettiği başarıyla kahramanlar birliği “The Avengers”ın etinden sütünden faydalanma fikri, Marvel ile ABC’nin dizi projesi için bir araya gelmelerine doğru gidiyor. 

Gelen haberlere göre, ABC için geliştirilecek projenin The Avengers’ın senaristi ve yönetmeni Joss Whedon’ın yarattığı evren ve atmosferde geçecek. Filmden diziye uyarlanma aşamasında karakter değişikliklerinin olacağı söyleniyor.

Öte yandan Marvel ile ABC işbirliğinde “Hulk”un dizileşmesi içinde hazırlıklar sürmekte. Kanaldan gelen son açıklama bu sene olmadı, bir sonraki sezon yayınlanacak vurgusu yapılmıştı.

Söz konusu iki projeyle birlikte, Marvel’ın beyazperdedeki yoğunluğunun aynısını tv’de de gerçekleştirme isteği iyice tavan yapmış oldu. Önemli yönetmenler ve yaratıcıların atacakları ilk adımlar sonrasında başarılı pilot bölümleri takip edecek uzun seriler şu sıralar Marvel için en önde gelen proje.

Görüşmelerin hızla sürdüğü “The Avengers” serisi için, heyecan verici tempoda bir polisiye hayalleri çok büyük bir engel çıkmazsa ikinci filmle birlikte gerçekleşecek gibi görünüyor.

Share this:

Yorum Gönder

 
Designed by OddThemes & Distributed by Free Blogger Template