♫ ♪♫ ♪•♫♪ 2006'dan bu yana Film, Dizi, Müzik ve Kitaplar üzerine Yazılar Diyarı... ♫ ♪♫ ♪ ♫ ♪♫

Battle Royale Dizi Oluyor!

Özgün konu üretemeyen Amerikan dizi endüstirisi, filmlere saldırmaya devam ediyor. Son kurban “Battle Royale”…

Özellikle “Açlık Oyunları”nın fenomene dönüşmesiyle, benzerlikleri tartışılır hale gelen film böylece yapımcıların radarına girmiş. Açlık Oyunları serisinin gençler üzerindeki etkisini görerek projeyi hayata dönüştürmeye çalışan kanalsa The CW…

2000 yapımı Japon filmi Battle Royale, Koushun Takami'nin aynı adlı romanından Kinji Fukasaku tarafından yönetilmiş ve çok ses getirmişti. Lise öğrencilerinin bir adaya götürülüp ya hayatta kalırsınız, yada ölürsünüz kanunuyla biribirlerini öldürmek zorunda olmalarını anlatıyordu.

Yıllardır Amerikan çevrimi olması gündeme gelen film, yasal sorunlardan yüzünden gerçeğe dönüşememişti. The CW’nin proje için bu sorunların çözümüne yönelik çalışmalar yapmaya başladığı gelen haberler arasında.
Müthiş bir filmin canına okuyalım projesi gibi görünen dizi hazırlıkları, özellikle kanal düşünüldüğünde pek umut vaadetmiyor. Gençlik ve lay lay lom kanalı CW’nin projeyi hayata geçirmesi, karşımıza hayli yumuşatılmış özünden kopmuş bir dizi çıkaracak gibi… Böyle bir proje illa gerçekleşecekse, bence doğru kanal Starz veya AMC olur.

Share this:

Yorum Gönder

 
Designed by OddThemes & Distributed by Free Blogger Template