♫ ♪♫ ♪•♫♪ 2006'dan bu yana Film, Dizi, Müzik ve Kitaplar üzerine Yazılar Diyarı... ♫ ♪♫ ♪ ♫ ♪♫

Laura Barnett'ten Müthiş Bir Çıkış Romanı: Sen Ben Biz!

Yılın son demlerini umut ve aşk dolu bir hikayeyle geçirmek isteyenlere müjde April Yayınları’ndan geldi. Laura Barnett’in 2015 yılında yayımlanan ve 24 dile çevrilerek uluslararası çoksatana dönüşen romanı “The Versions of Us”, Türkçede! Sunday Times’ın çoksatan listesini uzun süre meşgul eden, Barnes & Noble ve Observer’ın yılın romanı seçkisinde yer alan, British Book Industry Ödüllerinde en iyi çıkış romanı kısa listesine giren roman “Sen Ben Biz” adıyla raflarda yerini alıyor. Konusu ilginç, referans soruları da merakı arttırıyor. Tesadüfleri, seçimleri merkeze yerleştiren aşk hikayelerini oldum olası seviyor ve kayıtsız kalamıyorum. “Sen Ben Biz” de tam bu minvalde görünüyor. Pası april bültenine atarken kitabı merakla beklediğimi belirterek aşk ve umut dolu bir yıl da dileyeyim.

Yılın son demlerinde umut dolu, aşk dolu bir hikayeyle karşınızdayız. Sliding Doors'u izlemiş miydiniz? Peki ya The Butterfly Effect'i? Bu kez biz bir soru soruyoruz... "Ya evet demiş olsaydın?" Yaptığımız tercihlere, tutturduğumuz yollara dair etkileyici bir roman Sen Ben Biz, yazarı Laura Barnett İngilizce edebiyatın yükselen yıldızlarından. Çevirmenimiz Murat Karlıdağ, kapak tasarımımız ise Terapi imzalı. 

“Sen ve ben tarih yazıyoruz. Bu, biziz.”

Eva 19 yaşında. Jim de öyle. İkisi de Cambridge öğrencisi. Yolları ilk kez 1958'de kesişiyor. Eva köpekten kaçayım derken bisikletini dalgın dalgın yürüyen Jim'in üzerine sürüyor. Ve o anda iki hayat değişiyor. Sonsuza dek, seçimler onları ayırana kadar... 

Üç farklı karar, üç olası gelecek… Aşkla, ihanetle ve hırsla şekillenen hayatlarını üç farklı şekilde yönlendiren tek bir an. Tüm bunlara rağmen iki kişi arasında asla değişmeyen bir bağ. 50’lerden günümüze, Londra’dan New York’a, Paris’ten Roma’ya hayatın farklı çizgilerinde kaçışı olmayan bir aşk.

Sen Ben Biz, yaptığımız seçimlere, girdiğimiz yollara, dönüm noktalarımıza dair müthiş bir roman. Film hakları Trademark'a satılan, 24 dile çevrilen Sen Ben Biz, Laura Barnett'ten müthiş bir çıkış romanı. 

"Kitabı okudukça kendinizi mükemmeli ve kusurluyu sorgularken bulacaksınız. Seçimler ve sonuçlar üzerine bir şaheser." 
PUBLISHERS WEEKLY 

"Kitabın konusu müthiş, tekniği ise kusursuz. Ayrıca sonu, hadi sonları diyelim, insanı derinden etkiliyor." 
THE GUARDIAN 

"Barnett cazip bir konuyu mükemmel bir teknikle yazıyor. Üç farklı son... Üstelik olasılıkları öğrenmek için bir seçim yapmak zorunda değilsiniz!"
 THE OBSERVER  

“Hayat ve kader üzerine dokunaklı ve duygusal bir hikaye.” 
STYLIST

"Tam isabet… Şansın ve kaderin hayattaki rolüne dair düşündüren, cazibeli bir roman."
SUNDAY TELEGRAPH 

Sen Ben Biz / Laura Barnett
Orijinal Adı: The Versions of Us
Çeviri: Murat Karlıdağ
Kategori: Dünya Roman
April Yayıncılık, Aralık, 2019
Sayfa Sayısı: 432
Etiket Fiyatı: 35 TL


Share this:

Yorum Gönder

 
Designed by OddThemes & Distributed by Free Blogger Template