♫ ♪♫ ♪•♫♪ 2006'dan bu yana Film, Dizi, Müzik ve Kitaplar üzerine Yazılar Diyarı... ♫ ♪♫ ♪ ♫ ♪♫

Sıradan bir annenin kendini kişisel gelişim fenomenine kaptırma hikâyesi : Bir Şifa Bağımlısının İtirafları

Şaman, astrolog, hipnotizmacı, vücut okuyucusu, nefes, masaj, dans terapistleri, enerji uzmanları ve bin bir nevi şifacı, bir insanın ruhuna ne yapabilir? Cevap, Bir Şifa Bağımlısının İtirafları’nda…

“İpin ucunu bir yerde kaçırdım. Bazı kadınların hep daha fazla estetiğe ihtiyaç duymaları gibi, ben de ruh estetiğine ihtiyaç duyuyordum. Kabul ediyorum, şifa bağımlısı oldum.”

Tıbbın çaresiz kaldığı bir bağışıklık hastalığını yenmek için başvurduğu uygulamalarda hızını alamayan Ela Başak Atakan’ın, detoksla bağırsaklarını, yogayla kafasını, farkındalıkla nefesini ve bütün bunları yaparken cüzdanını boşaltmasını kahkahalarla okuyacaksınız.

ELA BAŞAK ATAKAN, sinema yüksek lisansı yaptıktan sonra, Türkiye ve Amerika’da film sektöründe yönetmen olarak çalıştı. Senarist olarak kariyerine devam etti. Fakat hayatın bir film olduğuna kanaat getirip çıktığı kişisel gelişim yolculuğunda kendini öğretmenliğe adadı. Halen Koç Üniversitesi Medya ve Görsel Sanatlar Bölümü’nde senaryo dersleri veriyor ve film okumaları hazırlıyor, fena halde bağlandığı alternatif şifa yöntemleriyle kişisel gelişimini sürdürüyor.

Bir Şifa Bağımlısının İtirafları / Ela Başak Atakan
Tür: Kişisel Gelişim
Sayfa sayısı: 224
Fiyat: 26.50

Share this:

Yorum Gönder

 
Designed by OddThemes & Distributed by Free Blogger Template