♫ ♪♫ ♪•♫♪ 2006'dan bu yana Film, Dizi, Müzik ve Kitaplar üzerine Yazılar Diyarı... ♫ ♪♫ ♪ ♫ ♪♫

Copper 2. Sezon Onayı Aldı

BBC America’nın pazar akşamı sezon finali yapacak dizisi Copper, ikinci sezon onayını resmen aldı.

Kanalın orijinal senaryoya sahip ilk dizisi olan Copper, 19 Ağustos’ta yaptığı prömiyerle ilk sezonuna başlamıştı. İlk bölümünden itibaren yakaladığı izlenme oranlarıyla kanalın en çok izlenen dizisi olmayı başaran dizi, bölüm başına bir milyondan fazla kişiyi ekran başına topluyor. Prömiyeriyle kanalın en iyi başlangıç yapan dizisi olması da cabası…

19. yüzyıl Amerika’sında geçen “Copper”,  New York’ta bir İrlanda göçmeni polisin hikayesini anlatıyor. Tom Fontana ve Will Rokos’un yaratıcısı olduğu dizinin oyuncu kadrosunda tanıdık simalar yer alıyor. Tom Weston-Jones, Kyle Schmid, Franka Potente, Anastasia Griffith, Ato Essandoh, Kevin Ryan, Kiara Glasco ve Dylan Taylor… Dizinin yapımcıları arasında özellikle yönetmen Barry Levinson ismi dikkat çekiyor.

BBC America’nın açıklaması Genel Müdür Perry Simon imzasıyla yapılırken, dizinin kanal için harika bir seçim olduğunu kanıtladığına değinildi. İzleyicilere, Copper’ı en iyi açılış yapan ve en çok izlenen dizi haline getirdiği için teşekkür edilirken, yapım ekibine teşekkür ihmal edilmedi. Elbette her zaman olduğu gibi, “ikinci sezon için sabırsızlanıyoruz” ifadeleri eksik olmadı.

Çekimleri Toronto’da yapılacak dizinin ikinci sezonu 13 bölümden oluşacak ve gelecek yıl yaz döneminde başlayacak. 

2012/13 Sezonunun iptal/onay listesine şurdan bakabilirsiniz…

Share this:

Yorum Gönder

 
Designed by OddThemes & Distributed by Free Blogger Template