♫ ♪♫ ♪•♫♪ 2006'dan bu yana Film, Dizi, Müzik ve Kitaplar üzerine Yazılar Diyarı... ♫ ♪♫ ♪ ♫ ♪♫

NBC’den Beklenen Karar Geldi: “Animal Practice” İptal

2012/13 Sezonunun ikinci iptal kararı NBC’den geldi ve “Animal Practice” iptal edildi.

Sezonun ikinci iptal kararı, yayınlanan beş bölümden sonra geldi. NBC’nin prömiyerini Olimpiyat Oyunlarının kapanış töreninin hemen ardından reklamsız yayınla yapmasına rağmen, dizi bir türlü istenen reytingleri alamamış ve iptal tahminlerinin favorisi haline gelmişti.

Brian Gatewood ve Alex Tanaka ikilisinin yaratıcısı olduğu dizi, hayvan hastanesinden yaşanan komik olayları konu alıyordu. Hayvanları insanlardan daha çok seven bir veterinerin maceralarından en çok dikkati yardımcısı olan maymun çekiyordu. Prömiyeri yaklaşık 13 milyon izleyici çeken Animal Practice, kendi yayın saatinde bu oranı iple çeker hale geldi. 4.1 reyting oranıyla başlayan ilk bölümün ardından, sürekli düşen reytingler 1,5’u bile göremeyince NBC daha fazla beklemeden diziyi iptal ettiğini açıkladı.

Bu kararla birlikte dizinin çekimleri durdurulurken, yayınlanmamış üç bölümün olduğu belirtildi. O üç bölümün normal yayın saatinde ekranlarda olması bekleniyor. İkinci sezonu beklenen “Whitney”, 14 Kasım’da Animal Practice’in yerini alarak prömiyerini yapacak.

2012/13 Sezonunun iptal/onay listesine şurdan bakabilirsiniz…

Share this:

Yorum Gönder

 
Designed by OddThemes & Distributed by Free Blogger Template