♫ ♪♫ ♪•♫♪ 2006'dan bu yana Film, Dizi, Müzik ve Kitaplar üzerine Yazılar Diyarı... ♫ ♪♫ ♪ ♫ ♪♫

Beyazperdenin keskin nişancıları Sinemalife’ta!

Türkiye’nin İlk Online Sinema Dergisi Sinemalife, Ağustos ayında her zaman olduğu gibi birbirinden seçkin dosyalarıyla nitelikli okumalar sunmaya devam ediyor. Dergi, bu ay başrollerini Sylvester Stallone, Jason Statham, Jet Li’nin oynadığı ve yine Stallone’nin kamerasından çıkan Cehennem Melekleri’ni kapağına taşıdı. Sinemalife da ayrıca sayısız reklam filmlerine imzasını atan ve önümüzdeki aylarda vizyona girecek olan Çakal filminin yönetmeni Erhan Kozan ile çakalların dünyasına girilecek keyifli bir söyleşi de yer alıyor.

Bu önemli söyleşi haberinin yanında, daima gündemini koruyan keskin nişancılar beyazperdeden seçkilerle anlatılıyor. Bugüne kadar sinemaya konu olmuş keskin nişancılar Sinemalife’ın Ağustos sayısında meraklısıyla buluşurken, uzun yıllardan beri sinemanın vazgeçilmez unsurların başında gelen Sniper filmleri derinlemesine irdeleniyor. Bu tarz filmleri seven kitlenin ilgisini çekecek olan dosyada, söz konusu filmlerin nasıl çekildiğinden, hangi detayların kullanıldığını da bulabilmeniz mümkün. Dergi’de özel dosyalar bununla da sınırlı değil. Krzysztof Kieslowski’nin Mavi/Beyaz/Kırmızı üçlemesi ve aktörleri ve arayışları çerçevesinde Fransız Sineması masaya yatırılıyor.

Sinemalife’ın zoom sayfalarının bu ayki konukları ise, yolundan şaşmayan kadın Annette Bening, kahkaha garantili adam, Adam Sandler ve Oscar ödüllü Coen Kardeşler. Öte yandan ‘Ne Varsa Eskilerde’ ve animasyon severler içinde ‘Düş Perdesi’ başlıklı köşelerini okuyucular bu ayda takip edebilecek. Masal Perdesi, To Be Continued, Kült Diye, Kayıp Bakışlar, Gözekondu köşeleri ile de sinemaya farklı bir pencereden bakacaksınız. Vizyondakiler, sanal kadraj, beyazperdeden haberler, pek yakında girecek filmlerin de yer aldığı Ağustos sayısında yeni çıkan DVD'ler ile gösterimdeki filmlerin eleştiri yorumlarını da bulmanız mümkün. DVD ödüllü yarışma sayfasında okuyucuyu sürprizlerin beklediği www.sinemalife.com her zaman olduğu gibi çok parmaklarınızın ucunda.

Share this:

Yorum Gönder

 
Designed by OddThemes & Distributed by Free Blogger Template