♫ ♪♫ ♪•♫♪ 2006'dan bu yana Film, Dizi, Müzik ve Kitaplar üzerine Yazılar Diyarı... ♫ ♪♫ ♪ ♫ ♪♫

Harry Potter Galası İçin İmza Kampanyası!

Geçtiğimiz günlerde posta kutuma gelen bir e-mail ile haberdarı olduğum ve hemen imza verdiğim, ortak bir çabaya sizlerinden katkısı gerekiyor... Seversiniz, sevmezsiniz ama bir kuşağı etkisi altına alan Harry Potter serisinin son iki filmi için meraklı bekleyişte sona gelinmek üzereyken, galalardan birinin ülkemizde yapılması için başlayan kampanyaya destek vermek sinemasever borcu olmalı...  İmza kampanyasının başarıya ulaşması dileğiyle, sözü arkadaşlara bırakıyorum...


Tüm dünyada sevilerek takip edilen Harry Potter serisinin aynı adlı son kitabından uyarlanan Harry Potter ve Ölüm Yadigârları filmi Kasım 2010 tarihinde tüm dünya ile aynı anda Türkiye’de de vizyona girecek. Efsaneyi sona erdirecek film olarak kaydedilen Harry Potter ve Ölüm Yadigârları filmi için hayranlar seferber oldu. Harry Potter ekibini gala için Türkiye’ye davet eden ve bunun için bir imza kampanyası başlatan Türk hayranlar serinin tüm takipçilerinden destek bekliyor.

Türkiye'nin en büyük iki Harry Potter hayran sitesi Hortkuluk Avcısı & Sihir Başlasın iş birliğiyle başlatılan bu kampanya bütün hızıyla büyümeye devam ediyor.

Daha önce Harry Potter ve Zümrüdüanka Yoldaşlığı galası için ülkemize gelen oyuncular, buradan hayli memnun kalmış ve yeniden gelmek istediklerini dile getirmişlerdi. WB ile yapılan görüşmeler sonucunda, onların da kampanyanın sonucunu merakla beklediği öğrenildi.

Kısa bir sürede binlere ulaşan imzaların arasında; serinin çevirmenlerinden Sevin Okyay, başarılı yazarlar Sadık Yemni ve Aşkın Güngör gibi isimler de bulunuyor. Ayrıca geçen galanın yapıldığı yer olan Kanyon AVM de desteğini esirgemedi.

Çeşitli basın ve yayın organları arayıcılığıyla ağızdan ağza yayılan kampanyamızın, en sonunda ülkemize pırıl pırıl bir gala olarak geri döneceğine inancımız tamdır.

http://www.hp7trgala.com/ adresinden imza kampanyasına katılıp destek olabilirsiniz!

Share this:

Yorum Gönder

 
Designed by OddThemes & Distributed by Free Blogger Template