♫ ♪♫ ♪•♫♪ 2006'dan bu yana Film, Dizi, Müzik ve Kitaplar üzerine Yazılar Diyarı... ♫ ♪♫ ♪ ♫ ♪♫

Bu öteki dünya fantastik masalında Takumi ve dev tüylü tazıya katılın!


Athica Books hız kesmeden manga yayımlamaya devam ediyor. Dünyada ilgi gören bir mangayı daha dilimizde okuyacağız. İlk olarak Mart 2022’de okur karşısına çıkan “Even Dogs Go to Other Worlds”, Şubat sonunda dördüncü cildiyle aynı ilgiyi görmüştü. Dilimize “Köpeğimle Başka Dünyalara Yolculuk” adıyla kazandırılan seriyi okumayı merakla bekliyor, pası da bültene atıyorum.

Tatlı köpeğiniz yanlışlıkla bir anda dev olsaydı ne yapardınız? Savaşılması gereken mutlak bir kötülüğün olmadığı bu dünyada evcil hayvanı olan herkes hayatından çok şey görecek. Stressiz bir kahkaha ve rahatlatıcı bir okuma arayan herkesin tüm dünyada ilgiyle takip ettiği serinin ilk kitabı Köpeğimle Başka Dünyalara Yolculuk 1, Athica Yayınları’ndan çıktı.  

Arka Kapak Yazısı:
Takumi, günlerini fazla mesai yaparak geçiren bir ofis çalışanıdır. Bir gün uyandığında kendini derin bir ormanın içinde bulur. Gözlerinin önündeyse dev gibi bir kurt vardır.

“Bu sahiplendiğim köpeğim Leo değil mi!?”

En güçlü efsanevi canavar olan gümüş fenrire dönüşen köpek ve Takumi’ye bahşedilen gizemli yetenek. Takumi’nin ikinci hayatında hedeflediği şey... YAVAŞ YAŞAM!

Köpeğimle Başka Dünyalara Yolculuk 1 / Hana İchika
Orijinal Adı: Even Dogs Go to Other Worlds: Life in Another World with My Beloved Hound! Vol.1
Türü: Manga
Yayınevi: Athica Yayınları
Sayfa Sayısı: 160
Fiyatı: 140 TL 

Share this:

Yorum Gönder

 
Designed by OddThemes & Distributed by Free Blogger Template