♫ ♪♫ ♪•♫♪ 2006'dan bu yana Film, Dizi, Müzik ve Kitaplar üzerine Yazılar Diyarı... ♫ ♪♫ ♪ ♫ ♪♫

Neslihan Çapan’ın yazdığı, Serra Yetişkin’in ise çizimlerini yaptığı “Melez” Athica Yayınları etiketiyle okurlarıyla buluştu


Dünya üzerinde kurulu bir düzen vardır, ne olduğu ve ne olacağı asırlar önceden bellidir, ta ki biri gelip baştan yazana kadar. Tarihi istediği şekilde yazabilmek için elinde çok ciddi bir güç barındıran insanların ya da tarihin bile inkâr edemeyeceği şeyler vardır, kader gibi.

En başında dünya üzerinde birlikte yaşayan dört ulus –melekler, iblisler, periler ve insanlar– aralarında büyük bir anlaşmazlığın patlak vermesiyle birbirine düşman olmuş, nefret beraberinde savaşı getirmişti. Savaşın yarattığı kaos ve yıkım için kaderin de bir planı vardı.

Birbirini hayatı boyunca hiç görmemiş fakat ezelden beri tanışan iki ruhu, tarihi yeniden yazmak için Dünya’ya gönderdiler ve arkalarına yaslanıp izlemeye başladılar. Ne de olsa kader gayrete âşıktı ve ruhların karşılaşmasından daha fazlasına sebep olamayacaktı, gerisini kalbinin sesini dinleyip dünyayı değiştirebilecek olan iki ruhun çabalarına bırakmıştı. Günü geldiğinde o küçücük kıvılcım dev bir yangına sebep olacaktı.

Neslihan Çapan’ın yazdığı, Serra Yetişkin’in ise çizimlerini yaptığı “Melez” Athica Yayınları etiketiyle okurlarıyla buluştu. 

Arka Kapak Yazısı:
Kadere inanır mısınız?

Hayata 1-0 yenik başlayan birine sorulacak en son soru bu olsa gerek. Safkan ırk protokolünün hüküm sürdüğü̈ ve istenmedikleri bir dünyada doğan yüzlerce melez çocuk için kader, beraberinde egetirdiği ölümden ibaretti. Gözlrini dahi açamadan mezarı boylayan bu günahsız ruhlar, yaşayanların vicdanlarını her geçen gün daha fazla sızlatmaya başlamıştı ve bu sızı küçük bir kıvılcımdan devasa bir yangına dönüşmüştü̈. Bu adaletsiz dünyayı değiştirebilecek tek şey bir çift cesur yürekti. Bu yüzyılın payına düşen kahramanlar ise asi bir prens ve dengesiz bir prenses oldu. Kaderin çizdiği yoldan habersiz, arkalarına bakmadan kaçsalar da onlara en çok ihtiyaç duyulduğunda, tıpkı filmlerde olduğu gibi ortaya çıkacak ve tarihi baştan yazacaklardı.

Şimdi tekrar soruyorum: Kadere inanır mısınız?

Melez / Cehennemin İlk Günü
Yazar: Neslihan Çapan
Çizer: Serra Yetişkin
Yayınevi: Athica Yayınları
Türü: Light Novel
Sayfa Sayısı: 272
Fiyatı: 150 TL

Share this:

Yorum Gönder

 
Designed by OddThemes & Distributed by Free Blogger Template