♫ ♪♫ ♪•♫♪ 2006'dan bu yana Film, Dizi, Müzik ve Kitaplar üzerine Yazılar Diyarı... ♫ ♪♫ ♪ ♫ ♪♫

Elif Ata’dan özgün, esprili ve derin bir ilk kitap : Bence Artık Sen de Hermes Gibisin


Yayıncılık dünyasına bir marka daha katıldı ve ilk kitabıyla merhaba dedi. “Kitaplarla büyülenen bütün Don Kişotlar için... Şehirde yeni bir kitap var artık!” diyor Parma Kitap. İlk kitapları da yeni bir kalemle tanışma sunuyor. Adı ile ilgi çekiyor, içeriği de aynı hoşlukta görünüyor. Parma Kitap’a hoş geldin diyor ve pası bültene atıyoruz.

Elif Ata, geçtiğimiz günlerde Parma Kitap'tan çıkan ilk kitabı "Bence Artık Sen de Hermes Gibisin" adlı kitabıyla yayın dünyasına adım attı. Yazar denemelerden oluşan kitabında yaşamın ve sanatın benliğimize dokunan yerlerinde, tarihin, dinin ve mitolojinin renkli koridorlarında dolaşarak bize heyecan verici anekdotlar sunuyor. Hayatın iç işleyişi hakkındaki her şey bu kitabın ilham kaynağı. “Bence Artık Sen de Hermes Gibisin” insanın anlam arayışına yeni kapılar aralarken yeni bakış açılarını da beraberinde sunuyor. Özgün, esprili ve derin bir düşünsel gezintiye hazırlanın!

“Güzel, yararlı, zevkle okunan bir toplam. Belli ki Elif Ata’nın yüksek bir kültürel birikimi ve ifade gücü var.” - İNCİ ARAL

ELİF ATA; 1978 yılında İstanbul'da doğdu. Yıldız Teknik Üniversitesi'nde Kimya Mühendisliği bölümünden mezun olduktan sonra İTÜ'de yüksek lisans programını bitirdi. Üniversite yıllarında ilgi duymaya başladığı tarih, mitoloji ve felsefe üzerine çeşitli eğitimler aldı. Uzun bir süre bu alanlarla alakalı okumalar yaptıktan sonra dikkatini kutsal kitaplara verdi ve Kur'an-ı Kerim, İncil, Vedalar gibi dini metinler üzerine çalıştı. Ulusal ve yerel basın organlarında yazıları yayınlanan Elif Ata, halen bir ilaç firmasında yönetici pozisyonunda çalışmaktadır.

PARMA KİTAP; kitapların dönüştürücü gücünü arkasına alarak her satırla yeniden inşa edilen yaşamın kalıcı bir parçasını yaratma amacıyla yola çıktı. Belki yeni bir hayatın özlemi, belki adını bilmediğimiz bir gezegen, belki ilk kez işitilen bir dildir Parma... Belki şehre yeni bir kitap gelmiştir. Kitaplarla büyülenen bütün Don Kişotlar için... Şehirde yeni bir kitap var artık!

Share this:

Yorum Gönder

 
Designed by OddThemes & Distributed by Free Blogger Template