♫ ♪♫ ♪•♫♪ 2006'dan bu yana Film, Dizi, Müzik ve Kitaplar üzerine Yazılar Diyarı... ♫ ♪♫ ♪ ♫ ♪♫

Bora Abdo’dan Yeni Öyküler : Hayâlî'nin Tesadüfleri

Kendine has üslubu, dili ve atmosferiyle sevdiğimiz yazarlardan Bora Abdo’nun yeni kitabına kavuşuyoruz. Hem de sevgililer gününde. Serilerden ayrı bir kitap olan “Hayâlî'nin Tesadüfleri” yine Abdo’nun özgün kalemiyle okuru etkileyecek şüphesiz. Yeri gelmişken “Öteki Kışın Kitabı”, “Bizi Çağanoz Diye Biri Öldürdü”, “Seni Seviyorum. Çok” ve “Balık Boğulması”nı ısrarla tavsiye ederken Abdo’nun kalemiyle tanışmanızı önererek pası bültene atayım.

“O da beni böyle izliyor ve merak ediyor muydu ve ben örgüme eğilmiş harıl harıl örerken boynumun ya da ensemin çıplaklığı geceleri yatağında birdenbire aklına geliyor muydu? Sağına, sağındaki meleklerine dönüp de sanki ben duyacakmışım gibi “aşkım,” diyor muydu? O da beni rüyalarında hep  görüyor muydu misal?”

Bora Abdo, İletişim Yayınları’ndan çıkan yeni öykü kitabında ince çizgilerin üzerinde yürüyor, yaşam ve ölüm, aşk ve nefret arasında gidip geliyor. Kendine has sesini her satırıyla duyuran Bora Abdo’nun hikâyeleri, kelimelerin gücünü hatırlamak isteyen okurlar için…

Hayâlî’nin Tesadüfleri, yaşam ve ölüm, aşk ve nefret arasındaki ince çizgide çetrefil bir kurguyla anlatılmış sıra dışı öyküler.

Bora Abdo, eşine sık rastlamadığımız, farklı ve güçlü bir kalem...

Hayâlî'nin Tesadüfleri / Bora Abdo
İletişim Yayınları, 1. baskı - Şubat 2020
Türkçe Edebiyat, Çağdaş Türkiye Edebiyatı
76 sayfa, 14 TL

Share this:

Yorum Gönder

 
Designed by OddThemes & Distributed by Free Blogger Template