♫ ♪♫ ♪•♫♪ 2006'dan bu yana Film, Dizi, Müzik ve Kitaplar üzerine Yazılar Diyarı... ♫ ♪♫ ♪ ♫ ♪♫

Milli Takımın 93 Yıllık Serüveni Hiç Bu Kadar Eğlenceli Olmamıştı!

Futbola birazcık bile ilgi duyuyorsanız bu kitap tam size göre…

Uzun uğraşlar sonucu katılmayı başardığımız şu Avrupa Şampiyonası arifesinde Milli Takımımızın inişli çıkışlı tarihini eğlenceli bir dille okuyacaksınız…

Timaş Yayın Grubu’ndan çıkan Eğlenceli Bilgi Serisi'nin yeni kitabı “Pas, Şut, Gol; İşte Milli Futbol – Milli Takım” kitabı Türkiye’de futbolun yaşadığı gelişimi; katıldığımız turnuvalarda elde edilen başarıları, son dakikalarda attığımız golleri, yaşadığımız şerefli mağlubiyetleri, en golcü milli futbolcularımızın hayatını heyecanla okuyacaksınız!

Milli Takımın attığı her golle sevinecek, aldığı her galibiyetle coşacaksınız!

PAS, ŞUT, GOL; İŞTE MİLLİ FUTBOL - MİLLİ TAKIM
Türkiye’de, futbol denince akan sular durur. Herkesin muhakkak tuttuğu bir takım ya da futbolla ilgili bir anısı vardır. Milli Takım ise ülke olarak bizi apayrı bir yere sürükler. Çünkü takım tutmayanlara bile hangi takımlısın diye sorulduğunda, verilecek cevap muhtemelen “Milli Takım”dır.

Timaş Yayın Grubu’ndan çıkan ve Eğlenceli Bilgi serisinin yeni kitabı olan “Pas, Şut, Gol; İşte Milli Futbol – Milli Takım” kitabı da birazcık bile futbola ilgi duyanların zevkle okuyacağı bir kitap. Yazar, daha önce Samsunspor Yönetim Kurulu Üyeliği yapmış, “Samsunspor: Kırmızı, Beyaz, Siyah” isimli futbol derleme kitabını hazırlayan Mehmet Yılmaz. Eğitimci kimliğinin yanı sıra futbola olan ilgisi ile de tanınan Yılmaz, bu defa kitabın kapağından ve çıktığı serinin adından da anlaşılacağı üzere oldukça eğlenceli bir esere imza atmış.

Yazar, kitabına futbolun nasıl ortaya çıktığını, kimin bulduğunu, Avrupa’da nasıl gelişme gösterdiğini anlatarak başlar. Ardından futbolun Türkiye’ye nasıl girdiği ve ilk futbol takımlarının kuruluşlarından bahseder. Sonrasında ise Milli Takımımızın tarihi anlatılmaya başlanır. Kuruluşundan itibaren günümüze kadar yaşadığı bütün serüven kronolojik bir sırayla okuyucuya sunulmuş ve karikatürlerle süslenmiş esprili bir dille eser, oldukça eğlenceli bir hale gelmiştir. Metinde katıldığımız turnuvalar, akılda kalan maçlar, son dakikalarda gelen goller, ayrıntıları ile anlatılmaktadır. Yazar kitapta “Bunları biliyor musunuz?” bölümüyle hem Türk hem dünya futboluyla ilgili ilginç bilgiler verir. Ayrıca kimdir bölümleri ile Türkiye futbol tarihine damga vurmuş futbolcuları (Tanju Çolak, Metin Oktay, Lefter…) ele alır. Bunların yanında özellikle son bölümde Milli Takımımızın Türkçemize kazandırdığı deyimlerden rekortmen futbolcularımıza, tarihi galibiyetlerden en gollü geçen maçlara kadar hiçbir detayı atlamamıştır.

Siz de Milli Futbol Takımımızın 1923'ten 2016'ya uzanan hikâyesini eğlenerek, derli toplu bir şekilde okumak ister misiniz?

Pas, Şut, Gol; İşte Milli Futbol - Milli Takım / Mehmet Yılmaz
Genç Timaş / Eğlenceli Hobi Dizisi
Basım Tarihi: Haziran 2016
Sayfa Sayısı: 120
Etiket Fiyatı: 9.5 TL


Share this:

Yorum Gönder

 
Designed by OddThemes & Distributed by Free Blogger Template