♫ ♪♫ ♪•♫♪ 2006'dan bu yana Film, Dizi, Müzik ve Kitaplar üzerine Yazılar Diyarı... ♫ ♪♫ ♪ ♫ ♪♫

Çocuklar İçin Başka Türlü Bir Hayat Mümkün!

Altın Kitaplar Yayınevi’nden çocukların neşesine neşe katacak üç farklı kitap: Zippo Süper Hipo, Koşkent’in Kayıp Çocukları ve Ben Komik raflardaki yerini aldı!

Haydi, biraz gülelim, şehir hayatında bilgisayar ekranına sıkışıp kalmış oyunlardan kurtulalım ve Koşkent’in Kayıp Çocukları olmak yerine Sakinkent’in çocukları Suna, Tuna, Ada ve Ela’nın seslerine kulak verelim. Hem belki süper güçlerimizi keşfederiz. 

Ne? Senin süper gücün yok mu?

Herkesin süper güçleri vardır. Ama bunun ne olduğunu kendin keşfetmelisin! Tıpkı Zippo gibi! 

Karşınızda Tombiş Totolu Süper Kahraman Zippo!
Tombiş totolu su aygırı Zippo süper güçleri olan bir kahraman olmak istiyordu, ama ortada küçük bir sorun vardı. Zippo’nun süper kahraman olabilmesi için süper güçleri yoktu. Kim bilir belki de süper güç tombiş totosundaydı...

Ödüllü Yazar Miyase Sertbarut, Koşkent’in Kayıp Çocukları ile çocuklarımıza başka türlü bir hayatın kapılarını aralıyor.
Ne yazık ki artık çoğumuz Koşkentli’yiz. Bunu bazen fark ediyor, bazen fark etmiyoruz. Bu kitap çocuklara Koşkentli olmaktan kurtulmanın yollarını gösteriyor. Başka türlü yaşamak mümkün diye fısıldıyor. Gökyüzünün gri duman parçacıklarıyla değil; kuşlarla, kelebeklerle renklenebileceğini söylüyor. Koşmak, telaştan değil sevinçten kaynaklansın istiyor.
İstersek tüm Koşkent’leri Sakinkent’lere dönüştürebiliriz.

Merhaba, Benim Adım Jamie Grimm... 
Ve Ben, Sizi Güldürmek için Elimden Geleni Yapacağım!
Zombiler tatlı çörekleri parmaklarıyla birlikte mi yerler? Bir papağanla köpek balığı nasıl arkadaşlık eder? Ördekler düğünde ne giyerler? 

Esprilerime dayanabilecekseniz okumaya devam edin. Bu kitapta sadece espriler mi var? Hayır! Sizlerle; insanı bunaltacak kadar sıkıcı üvey ailemin hikâyesini, sıra dışı arkadaşlarımın saçmalıklarını, hayran olduğum Havalı Kız’la nasıl tanıştığımı, aynı evde yaşamak zorunda olduğum okulun en zorba çocuğu olan kuzenimi ve kendim dâhil kimseye söylemeye hazır olmadığım sırrımı paylaşacağım. 

Ha, unutmadan... Gezegenin En Komik Çocuğu Yarışması’na katıldım. Sonucu merak mı ediyorsunuz? Öyleyse bu serüvende yanımda olmaya devam edin!

Share this:

Yorum Gönder

 
Designed by OddThemes & Distributed by Free Blogger Template