♫ ♪♫ ♪•♫♪ 2006'dan bu yana Film, Dizi, Müzik ve Kitaplar üzerine Yazılar Diyarı... ♫ ♪♫ ♪ ♫ ♪♫

Cihangir’de Bir Çocuk Tiyatrosu

Derya Yıldırım’ın yazıp yönettiği Tatavla Tiyatro Oyuncuları’nın oynadığı  3 + çocuk oyunu "Yuno" ile üç oyunbazın macerasına misafir olmaya var mısınız? 

Her cumartesi 15:00’te Tatavla Sahne’de seyirciyle buluşan "Yuno", 26 Aralık’ta 2015’in son oyunuyla perde açacak

"Umut her zaman vardır."
Cihangir’e bu yıl çocuk tiyatrosu kazandıran Tatavla Tiyatro, 3+ çocuk oyunu  "Yuno" ile büyük ilgi topluyor. Bu sene Tatavla Tiyatro bünyesinde açılan Tatavla Genç tarafından sahnelenen "Yuno", umudun her daim var olacağının altını çiziyor.

İstanbul Şehir Tiyatroları oyuncusu Derya Yıldırım’ın öncülüğünde açılanTatavla Genç "Yuno" ile hiçbir yerde örneği olmayan bir oyunla çocuk izleyicileri selamlıyor. 

Derya Yıldırım’ın yazıp yönettiği Tatavla Tiyatro Oyuncuları’nın oynadığı  3 + çocuk oyunu “Yuno“ ile üç oyunbazın macerasına misafir olacaksınız. Oyun, hayatın bize sunduğu zorluklar, aksilikler karşısında ne olursa olsun umudun hep bizimle olduğunun altını çiziyor ve diyor ki; çünkü paylaşmakta yatar tüm güzellikler… 

Oyunun kısaca konusu ise şöyle; 
Bir ustayla bir çırağı varmış, birlikte duvar yaparlarmış. İşleri bitmiş sıra duvarın önünde bir hatıra fotoğrafı çekmeye gelmiş. Aksilik işte… Derken duvar yıkılıvermiş. Üzülmüş tabii hem usta hem çırak… Duvar yıkılmış yıkılmasına… Ama getirivermiş sürprizleri ardı sıra… Yeni bir oyun arkadaşı, yeni deneyimler, yeni yaşantılarla. Bakalım kurabilecekler mi duvarı? Birlikte oyunlar oynayarak, bozulanları değişenleri olduğu gibi kabullenerek, umutlarını her daim var ederek.

Tatavla Genç, 2015-2016 sezonu için 3 yaş üzeri çocuklara yönelik ilk projesi "Yuno"dan sonra, sezon boyunca  her yaş grubundan çocuklar ve gençler için projeler üretmeye devam edecek. 

Tatavla Genç’in, sıradaki hedefi Türkiye’de çok sık rastlanmayan  1-3 yaşa yönelik ‘baby drama’yı hayata geçirmek. Oyunun ana teması yine ‘umut’ olacak.

Bunun yanı sıra ilköğretim çağı ve gençlik oyunları, yaratıcı drama, hikaye anlatıcılığı ve tiyatro eğitimleri vermeyi amaçlıyor.

İçinde umut barındıran 3 yaş ve üzeri çocuk oyunu "Yuno" her Cumartesi 15:00’te Tatavla Sahne’de. Biletler, Biletix ve gişede.

Hadi birlikte oynayalım…

Bilgi için: 
biletix.com 
tatavlasahne.com

Firuzağa Mah. Taktaki Yokuşu No: 2B Cihangir/Beyoğlu
0 212 233 52 30 – 0 555 735 40 49




Share this:

Yorum Gönder

 
Designed by OddThemes & Distributed by Free Blogger Template