♫ ♪♫ ♪•♫♪ 2006'dan bu yana Film, Dizi, Müzik ve Kitaplar üzerine Yazılar Diyarı... ♫ ♪♫ ♪ ♫ ♪♫

Off the Hook'un İlk Konseri Editors için Geri Sayım Başladı

Müzikte yeni boyut Off the Hook’un ilk konseri için geri sayım başladı. İngiliz alternatif rock grubu Editors ile 6 Aralık’ta Volkswagen Arena’da başlayacak Off the Hook deneyimi, konser öncesinde fuaye alanında Radyo Eksen DJ’leri ile Happy Hour, NOHLAB ile audiovisual performanslar, Takas kütüphanesi ve UNICEF sanal gerçeklik ile müziğin sınırlarını aşacak. 

Web sitesinde yayınladığı içeriklerle takipçilerine alternatif müzik önerileri, güncel sanat haberleri, çevre, film, mimari gibi farklı konularda paylaşımlar yapan Off the Hook, Editors konseri öncesinde Türk alternatif rock müzik grubu BIZ’i ağırlayacak. Fuaye alanında ise Deniz Kader ve Çağdaş Şişman’dan oluşan Nohlab’in audio/video performans ve enstalasyonları sahnelenecek.

Editors konseri öncesinde katılımcılar Radyo Eksen DJ’leri ile Happy Hour’da konser için ısınırken, Takas Kütüphanesi için yanlarında getirdikleri kitapları takas edebilecek ve Ekolojik Kütüphane oluşumuna bağışta bulunabilecek. Off the Hook katılımcıları ayrıca UNICEF Sanal Gerçeklik Gözlükleri ile UNICEF’in faaliyet gösterdiği ülkelerdeki yaşamı deneyimleyebilecek.

Off the Hook üyelerine avantajlı biletler tükeniyor
Off The Hook’a üye olanlar konserler için sınırlı sayıdaki avantajlı kombine biletlerden ve Hozier’in avantajlı tekil biletlerinden yararlanabilecek. Konserlerin biletleri, biletix.com ve Biletix gişelerinden alınabiliyor. 


Share this:

Yorum Gönder

 
Designed by OddThemes & Distributed by Free Blogger Template