♫ ♪♫ ♪•♫♪ 2006'dan bu yana Film, Dizi, Müzik ve Kitaplar üzerine Yazılar Diyarı... ♫ ♪♫ ♪ ♫ ♪♫

Çocuklar için Dedektiflik Kitabı, “Kayıp Kurabiye Kutusu” Esen Kitap Etiketiyle Çıktı!

“Kayıp Kurabiye Kutusu – Dedektif Olmayı Öğreniyoruz” Esen Kitap’ın çocuklara yönelik dedektiflik kitapları serisinin ilk kitabı olarak tüm kitabevlerinde yerini aldı.

Dedektif Keskinburun gizemli hikâyelerle ve renkli bulmacalarla çocuklar için dedektiflik dersleri veriyor.

Gizemin peşine düşmek, akıl yürüterek soruları çözmek ve bulmacalar çocukların vazgeçilmezleridir. Dedektif Keskinburun’la Dedektif Olmayı Öğreniyoruz serisinin ilk kitabı olan Kayıp Kurabiye Kutusu tam da böyle bir içerikle çocukların beğenisine sunuldu. En yakın çevresinden tutun da hiç tanımadığı insanlara kadar yaşanan tüm polisiye durumları çözmeyi kendine görev edinmiş Dedektif Keskinburun, işini yaparken çocuklara da bir dedektifin nasıl olması gerektiği konusunda dersler veriyor. Yeni pişen kurabiyeleri kim yedi? Gizli günlüğünü hangi arkadaşın okudu? Bankayı hangi azılı hırsız soydu? Bahçedeki ağaçtan armutları kim topladı? Öğretmenin bisikletinin tekerini kim indirdi? Kopya çektiğin nasıl bu kadar kolay anlaşıldı? Tüm bu soruların cevabını eğlenceli hikâyelerin içine gizleyen Dedektif Keskinburun, çocukların cevapları bularak kendilerini geliştirmelerine yardımcı oluyor.

Sürükleyici dedektif hikâyelerinin yanı sıra bir dedektifin sahip olması gereken analitik zekâ, gözlem, ayrıntıları farketme, ipuçlarını birleştirme gibi yetenekleri geliştirmeyi amaçlayan kitapta, pek çok alıştırma ve eğlenceli bulmaca da bulunuyor.

Yeni Tanışanlar İçin Karin Ammerer
1976 doğumlu Avusturyalı yazar Karin Ammarer, İngilizce ve tarih okutmanlığı öğretimi gördü. Çocuklar için dedektiflik hikâyeleri yazmaya başlayan Ammerer, 2006 yılında sadece çocuk kitapları yazmak üzere mesleğini bıraktı. Yazarın aynı zamanda çocuklar için futbol kitapları da bulunuyor. 

Eser Adı: Kayıp Kurabiye Kutusu 
Eser Alt Adı: Dedektif Keskinburun’la dedektif olmayı öğreniyoruz
Yazar adı : Karin Ammerer
Çeviren : Pınar Sarı
Yayınevi : Esen Kitap
Türü : Çocuk Kitapları
Basım Tarihi: Temmuz 2015 
Basım Bilgisi: 1. Basım
Sayfa Sayısı: 64
Etiket Fiyatı: 16 TL 


Share this:

Yorum Gönder

 
Designed by OddThemes & Distributed by Free Blogger Template