♫ ♪♫ ♪•♫♪ 2006'dan bu yana Film, Dizi, Müzik ve Kitaplar üzerine Yazılar Diyarı... ♫ ♪♫ ♪ ♫ ♪♫

Uğruna Ölünecek Bir Yer… : Çamlık

Blake Crouch’un, 2013’te Uluslararası Gerilim Ödülü adayı olan ve Uluslararası Çoksatanlar Listesi’nde haftalarca üst sıralarda yer alan Pines adlı kitabı, 14 Mayıs 2015 tarihinde Çamlık adıyla raflardaki yerini alıyor. Çamlık Sayfa 6 Yayınları tarafından yayımlandı.

Çamlık romanından uyarlanarak çekilen, M. Night Shyamalan’ın yapımcılığını üstlendiği ve başrolünde Matt Dillon’ın oynadığı Wayward Pines dizisi de yine aynı tarihte FX kanalında bir ilke imza atacak: Bir dünya prömiyeri.

Gizli Servis Ajanı Ethan Burke, kayıp iki federal ajanı bulmak için Wayward Pines’a giderken ağır bir trafik kazası geçirir. Bir hastane odasında kendine geldiğinde kimlik, silah, telefon ve cüzdanının kaybolduğunu fark eder. Ethan, sadece kişisel eşyalarını değil, anbean fazlalaşan gizemli sorulara cevap da aramak zorunda kalacaktır. 

Neden karısı ve oğluyla haberleşememektedir? 
Neden hiç kimse söylediklerine inanmamaktadır?
Başına gelen kaza nasıl meydana gelmiştir?
Kimliği, telefonu ve cüzdanı nerededir?
Wayward Pines neden elektrikli çitlerle çevrilidir? Tehlike çitlerin içinde mi, yoksa ötesinde midir? 
Gerçeğe ne kadar yaklaşacaktır? Ya da yaklaştığı gerçek kimin gerçeğidir?
Wayward Pines’ta hiçbir şeyin göründüğü gibi olmadığından şüphelenen Ethan Burke, göründüğü gibi midir? 
Aklını yitirmekten daha ürkütücü olan tek şey, deli olmadığını fark etmektir...

Lost, Twin Peaks, The X-Files ve Shutter Island takipçileri! Çamlık’ta gerilimin dozu artıyor, bilinmezler daha karanlık gölgelere saklanıyor. 

Nefeslerinizi tutun ve şunu düşünün: 
Ya siz de bir bilinmeyenin ortasında tek başınıza kalsaydınız?

Yeni Tanışanlar İçin Blake Crouch
IndieBound Koleksiyonu Kindle listesindeki çok satan kitaplar arasında bulunan Pines, Run, Stirred, Desert Places ve Abandon’un yazarıdır. Kısa romanları Ellery Queen’s Mystery Magazine, Alfred Hitchcock’s Mystery Magazine, Thriller 2, Shivers VI ve daha başka antolojilerde yayınlanmıştır. 2009 senesinde JA Konrath ile ortaklaşa kaleme aldığı “Serial” 500,000’den fazla indirilerek dört hafta boyunca, Kindle çok satanlar listesinin en üstünde yer almıştır. Bu hikâyeyle birlikte Run, Desert Places ve Abandon filmi çekilecek adaylar arasındadır. Blake Colorado’da yaşamaktadır. Daha fazla bilgi için internet sitesi: www.blakecrouch.com.

Çamlık / Blake Crouch
Çeviri: Elif Durmaz Arslan
Sayfa6 Yayınları
Mayıs 2015
222 Sayfa
20 TL


Share this:

Yorum Gönder

 
Designed by OddThemes & Distributed by Free Blogger Template