♫ ♪♫ ♪•♫♪ 2006'dan bu yana Film, Dizi, Müzik ve Kitaplar üzerine Yazılar Diyarı... ♫ ♪♫ ♪ ♫ ♪♫

En İyi 20 Kurmaca Yazarından Biri Seçilen Matthew Klam'ın Kitabı "Kedi Sam" İlk Kez Türkçede!

Amerikalı öykücü Matthew Klam'ın 2001'de yayımlanan ve övgülerle karşılanarak ödüllerle taçlanan kitabı "Sam the Cat: and Other Stories" nihayet "Kedi Sam" adıyla ilk kez Türkçe'de ve Aylak Adam etiketiyle raflarda.

Elinizdeki kitap ABD’li öykücü Matthew Klam’in yedi öyküsünü bir araya getiriyor. Kasıntılı, kadın düşkünü Sam’in âşık olduğu kadının beklentilerine karşılık vermemesi, kendinden şüphe duyan genç bir işadamının katıldığı şatafatlı düğünde başına gelenler, akşam yemeği için pişirilen tavuğun bir çiftin ilişkisinin yıpratıcı öğesi haline gelmesi vb. anlatılan tüm hikâyeler genç bir zekânın kara mizahı ustalıkla kullandığını kanıtlıyor.

"Klam, erkekler hakkında baş döndürücü bir biçimde dürüst. Erkek cinselliği hakkında yazdıkları gerçekçi, esprili ve doğru. İyi hicveden tüm metinlerin yaptığı gibi sizi kahkahayla güldürürken, belli bir farkındalıkla sizin çekinmenizi sağlıyor."
Observer

"New Yorker,  Klam’i ABD’deki en iyi yirmi genç kurmaca yazarından biri ilan etti. Buna kesinlikle güveniyorum. Dili havalı ve parlak."
Zadie Smith

"Alaylı bir biçimde eğlenceli... Umarım herkes bu kahrolası kitabı okur, çünkü Klam hiç kimsenin anlatmadığı kadar gerçeği anlatıyor."
Dave Eggers


Çeviren: Mehtap Gün Ayral
Sayfa: 232 sayfa
Fiyatı: 17 tl
Yayın Tarihi: Nisan 2015

Share this:

Yorum Gönder

 
Designed by OddThemes & Distributed by Free Blogger Template