♫ ♪♫ ♪•♫♪ 2006'dan bu yana Film, Dizi, Müzik ve Kitaplar üzerine Yazılar Diyarı... ♫ ♪♫ ♪ ♫ ♪♫

Demonation Festivali Beşinci Yaşında Babylon Sahnesinde!

Bağımsız sahnenin en yenilerinden köklülerine tüm isimlerini bir araya getirecek festival, 24 Ocak Cumartesi akşamı Ethnique Punch, Can Güngör, İki Direk Arası Temaşa, DJ No Frost, Peygamber Vitesi, Mondual’i 25 Ocak Pazar akşamı ise Astrofella, İskeletor, Selim Saraçoğlu, Kalben, Sycho Gast & Gramafonia’yı Babylon’da ahaliyle buluşturuyor.

Bant Mag. ekibinin 2010 yılından bu yana düzenlediği, yerli bağımsız sahneden müzisyen ve grupların sahne aldığı Demonation Festivali, bu sene beşinci yaşını kutluyor. Şimdiye kadar dört farklı mekanda gerçekleşen festival, 24-25 Ocak hafta sonunda düzenlenecek ve toplam 12 grup/müzisyen/DJ sahne alacak.

Sürükleyici besteleri, etkileyici sözleri ve canlı performansıyla adı kısa sürede hızlıca yayılan Can Güngör Demonation Festivali’nin beşinci yılında açılış performansına imza atacak. Bağımsız sahnenin en üretken isimlerinden biri olan Peygamber Vitesi, IDM, glitch, noise, drum’n bass gibi janrlarda üretim yapan Mondual, ritmik davullar, yerinde duramayan baslar ve kirli gitarlar ile akıcı ve melodik bir müzik yapan İki Direk Arası Temaşa, pürüzlü sample’lar, kendini gizlice belli eden davullar, diyaloğu andıran vokaller ile hip-hop’un farklı yüzünü yansıtan Eskişehir çıkışlı Ethnique Punch ve funk, hip-hop ve R&B gibi türlerden parçaların altına imza atan DJ No Frost festivalin ilk gününde sahnenin konukları olacaklar. 

Günlük hayattan konuları içten bir şekilde işlediği şarkılarıyla, dinleyicisiyle doğrudan ve samimi bir ilişki kurabilen Kalben, festivalin ikinci gününü sımsıcak bir performansla başlatacak! Akustik şarkı yapılarıyla kendine özgü pop yapan Can Kazaz, gitardaki hakimiyetinin yanı sıra kendine has şarkı söyleyişi ve müziği başka seviyelere taşıyabilen orkestrasıyla birlikte sahnede eşsiz bir deneyim haline gelen Selim Saraçoğlu, yüksek tempolu şarkılarında hem elektronik hem akustik enstrümanlara yer ver Astrofella, yerli hip hop kolektifi #musicislove’ın iki kurucu üyesi Sycho Gast ile Gramafonia ve Tektosag ailesinin en genç üyelerinden ağırlıklı olarak lo-fi ve psikedelik elektronik parçalar yapan İskeletor’un müziğiyle festivalin ikinci gününde seyirciyle buluşacak. 

Babylon konser biletleri biletix.com adresinden ve Babylon gişesinden satın alınabiliyor.


Share this:

Yorum Gönder

 
Designed by OddThemes & Distributed by Free Blogger Template