♫ ♪♫ ♪•♫♪ 2006'dan bu yana Film, Dizi, Müzik ve Kitaplar üzerine Yazılar Diyarı... ♫ ♪♫ ♪ ♫ ♪♫

Cora Carmack’dan Bir Aşk Hikayesi Daha: Aslında

Birbirinden çok farklı iki genç… Bir aşk oyunu… Ve zıt kutupların karşı koyulmaz çekimi… New York Times ve USA Today’in en çok satanlar listesinde yer alan Cora Carmack, Pena Yayınları’ndan çıkan ikinci kitabı “Aslında” yine eğlenceli, tutkulu ve sürprizlerle dolu bir aşkın hikayesini anlatıyor.

Mackenzie “Max” Miller’in bir sorunu var. Ailesi ona sürpriz bir ziyarete geliyordur ve eğer onun boyalı saçlarını, dövme ve piercing’lerini görürlerse onu evlatlıktan reddedebilirler. Daha da kötüsü ailesi, erkek arkadaşı olarak Mace gibi boynunda dövmesi olan ve bir müzik grubunda çalan biriyle tanışmayı kesinlikle istemez. Max, tüm yalanları bir bir dökülmek üzereyken Cade’le tanışır. Cade Philadelphia’ya Teksas’taki sorunlarını geride bırakmak için gelmiştir. Sorunlarıyla ilgilenmek istemiyordur. Max bir kafede ondan erkek arkadaşıymış gibi davranmasını istediğinde bu oyunu oynayabileceğini düşünür ve kabul eder. Yalnız rolünü o kadar iyi oynuyordur ki oyunun sonu bir türlü gelmez...

Zıt kutupların çekimi
Pena Yayınları, ilk kitabıyla New York Times ve USA Today’in en çok satanlar listesine girmeyi başaran Cora Carmack’ın ikinci romanı “Aslında”yı Türkçeye kazandırıyor. Pena Yayınları’ndan çıkan ilk kitabı “İlk Defa”da olduğu gibi Carmack yine gençler arasında geçen eğlenceli, yalın ve biraz daha ateşli bir aşk hikayesi anlatıyor. Her ikisi de zor durumda olan gençler sorunlarına çare olmaya çalışırken beklenmedik olaylarla oyun gerçeğe dönüşüyor ve iki genç aralarındaki çekimle mücadele etmek zorunda kalıyor. Ama zıt kutuplar birbirini çeker ve aşktan kaçılmaz.

İkili bakış açısı
Yazar, hikayesini çok farklı karakterlere sahip olan Cade ve Max’in bakış açılarından aktararak romana ikili bir anlatım kazandırıyor. Bu da karakterlerin zihinlerine girmeyi, içine düştükleri garip durumlarda aldıkları tavırları anlamayı kolaylaştırıyor. 

“Aslında”nın tutku dolu, sürprizli ve eğlenceli anlatımına kapılan okuyucular birkaç bölüm daha olmadığı için üzülebilirler.

Kitap hakkında ne dediler?
“Olağanüstü. İlk Defa’dan sonraki favori kitabım Aslında. Kesinlikle okunmalı.”
Jennifer L. Armentrout, USA Today bestseller yazarı

“Aslında’da istediğiniz her şeyi bulabilirsiniz. Erotik gerilim, kırık kalpler ve muhteşem karakterler Cora Carmack’in eğlenceli dilinde bir araya geliyor.”
Colleen Hoover, New York Times bestseller yazarı 

“Bir kitaptan bekleyebileceğim her şey burada. Yaşamdan bir dilim gibi. Daha fazla Cora Carmack istiyorum.” 
Sophie Jordan, New York Times bestseller yazarı 

Yeni Tanışanlar için Cora Carmack:
İlk Defa kitabı New York Times ve USA Today listelerinde üst sıralarda yer alan yazar Cora Carmack tiyatroyu, seyahat etmeyi ve kendisini güldüren şeyleri seviyor. Hikâyelerindeki karakterlerini tuhaf durumlara düşürmeyi seven yazarın yeni yetişkin kategorisindeki romantik hikâyeleriyle ilgili güncel bilgiler için coracarmack.blogspot.com adresini ziyaret edebilirsiniz. Ayrıca yazarı @CoraCarmack twitter hesabından takip edebilirsiniz.

Eser Adı : Aslında
Yazar Adı : Cora Carmack
Çeviren : İmge Tan
Orijinal Adı : Faking It
Türü  : Romans
Sayfa Sayısı : 320
Etiket Fiyatı : 20,00 TL
Yayınevi : PENA Yayınları


Share this:

Yorum Gönder

 
Designed by OddThemes & Distributed by Free Blogger Template