♫ ♪♫ ♪•♫♪ 2006'dan bu yana Film, Dizi, Müzik ve Kitaplar üzerine Yazılar Diyarı... ♫ ♪♫ ♪ ♫ ♪♫

New York Times'ın En Çok Satanlar Listesinden Türkçe'ye: Ella ve Micha'nın Geleceği

Ella ve Micha’nın tutkulu ve gizemli aşkı sürüyor. Ancak âşıkların bir karar vermesi gerek ve bu karar onların geleceğini etkileyecek. “Ella ve Micha’nın Geleceği” New York Times’ın en çok satan yazarlar listesindeki Jessica Sorensen’in “Sır” serisindeki ikinci kitabı. 

Geleceğine odaklanıp geçmişindeki karanlığı unutmak isteyen Ella okula döner. Ancak geçmişiyleilgili sorunlar peşini bırakmaz. Aslında onun tek istediği Micha’dır. Hayatta istediği her şeye ulaştığınıdüşünen Micha ise grubuyla sahne turundadır. Ancak içindeki bir düşünce onu rahatsız eder. Ella’danuzaktadır ve ondan uzakta olmak sandığından daha zordur. Ella da Micha da bir karar vermekzorundadır. Ya sonsuza kadar birlikte olacaklar ya da birbirinden uzakta olmaya alışacaklar?

Acı tatlı bir ilk aşk hikâyesi
Pena Yayınları, New York Times’ın en çok satan yazarlar listesinde yer alan Amerikalı yazar Jessica Sorensen’in “Sır” serisine, 2013 Aralık ayında çıkardığı “Ella ve Micha’nın Sırrı” kitabının ardından, serinin ikinci kitabı  “Ella ve Micha’nın Geleceği” ile devam ediyor. Çok satanlar listesinde haftalarca yerini koruyan serinin ilk kitabı “Ella ve Micha’nın Sırrı”nın bıraktığı yerden devam eden ikinci kitap duygusal ve tatlı olduğu kadar ateşli de. Ella ve Micha’nın aşkı ikinci kitapta daha derinleşiyor ve acı tatlı bir hal alıyor. 

Kitap hakkından ne dediler?
“Ella ve Micha’nın Geleceği” kalbinizi ısıtan ve sizi daha fazla Sorensen kitabı okumaya davet eden ebedi bir kitap.” - hecelebritycafe.com

“İlk aşkla ilgili oldukça sürükleyici ve derin bir hikâye. Bayıldım!” - handwrittengirl.com

“Ella ve Micha’nın Sırrı kitabını sevenler için harika bir hikâye daha. Çok seveceksiniz!”- sandyfarmer.blogspot.com.tr

Ella ve Micha’nın Geleceği / Jessica Sorensen
Orijinal Adı: The Forever of Ella and Micha
Çeviren : Elif Subaş
Türü : İlk Gençlik Roman
Sayfa Sayısı : 320
Etiket Fiyatı : 21,50 TL
Yayınevi : PENA Yayınları

Jessica Sorensen Hakkında:
Wyoming’de eşi ve üç çocuğuyla birlikte yaşayan Jessica Sorensen, yeni yetişkin ve paranormal romans kategorilerinde kitaplar yazmaktadır. Kitapları New York Times ve Usa Today listelerinde üst sıralarda yer alan yazarın yeni yetişkin kategorisinde Ella ve Micha’nın Sırrı, The Coincidence of Callie and Kayden ve Breaking Nova gibi kitapları vardır. Ella ve Micha’nın Geleceği, Sır serisinin ikinci kitabıdır. Yazarla iletişime geçmek ya da onu takip etmek için jessicasorensensblog.blogspot.com adresini ziyaret edebilirsiniz.


Share this:

Yorum Gönder

 
Designed by OddThemes & Distributed by Free Blogger Template