♫ ♪♫ ♪•♫♪ 2006'dan bu yana Film, Dizi, Müzik ve Kitaplar üzerine Yazılar Diyarı... ♫ ♪♫ ♪ ♫ ♪♫

Tarihin En Büyük Sahtekarlığı: Bir Hıristiyan Masalı

Değerli gazeteci-yazar Mine G. Kırıkkanat’ın 3 yıllık bir araştırma sonunda hazırladığı Bir Hıristiyan Masalı, dinsel dogmaların inananların güvenini hak etmediklerini, bu dogmaların iktidar araç ve gereçlerinden ibaret olup inançsız muktedirler tarafından uydurulduklarını; tarihteki en büyük, en yıkıcı örneğiyle sergilemeye yönelik bir araştırma.

Bu kitapta okuyacağınız tarih gerçeğinin, İstanbul’un kurucusu Büyük Konstantin’in vasiyeti olarak bilinen belgenin, insanlığı kana bulamış en büyük yalan, Hıristiyan dinini bölmeye yarayan uyduruk bir vasiyet olduğunu, bu yalanın, insanlık tarihinin son iki bin yıldaki “temel sahtekârlığı” olma özelliğini taşıdığını, bu yalanın Katolik mezhebinin dogmatik varlık nedeni olup Papalığın temelini atmaya hizmet ettiğini belgelere dayanarak kanıtlamaktadır. Eğer “Papa’nın adamları” tarafından 8. yüzyılda imal edilen bu sahte vasiyet olmasaydı, Hıristiyanlığın merkezinin bugünkü Vatikan’da değil, bizim coğrafyamızda olacağını ortaya koymaktadır.

Aynı coğrafyanın bizden önceki sahibi, Ortodoks Roma’ya karşı kurulan bu komplonun, henüz “final” aşamasında olmadığını düşünen yazar, yakın bir zamanda tersine çevrilmiş bir denklemde “Müslüman” Türkiye’nin karşısına çıkabileceğini de söylemektedir.

Bu değerli araştırma kitabının hem yurtiçinde hem yurtdışında geniş ilgi göreceğine, tartışma yaratacağına inanıyoruz.

BİR HIRİSTİYAN MASALI
Mine G. Kırıkkanat
188 Sayfa
978-605-4927-03-6
18 TL

13 Şubat 2014’te Kırmızı Kedi etiketiyle bütün kitapçılarda!

Share this:

Yorum Gönder

 
Designed by OddThemes & Distributed by Free Blogger Template