♫ ♪♫ ♪•♫♪ 2006'dan bu yana Film, Dizi, Müzik ve Kitaplar üzerine Yazılar Diyarı... ♫ ♪♫ ♪ ♫ ♪♫

“Panzehir” İçin Geri Sayım Başladı

Alper Çağlar, batılı çağdaş çekim standartlarındaki Türkiye’nin ilk aksiyon filmi Panzehir’in çekimlerine 19 Eylül’de başlıyor.  Türk sinemasının en iyi aksiyon filmi olma iddiasıyla çekilen Panzehir, Türkiye’de ilk defa kullanılacak son teknoloji ekipmanlarla ve küresel tecrübede teknik ekiplerle çekilecek.  

Türk sinemasının yeni nesil yönetmenlerinin başaralı temsilcisi Alper Çağlar, batılı çağdaş film standartlarında Türkiye’nin ilk aksiyon filminin çekimlerine hazırlanıyor. Büşra ve Dağ filmlerinden sonra üçüncü uzun metraj filmi Panzehir ile izleyiciyle buluşacak olan genç yönetmen Çağlar, Türk sinemaseverlerin eksikliğini hissettiği yerli aksiyon filminin çekimlerine 19 Eylül’de başlıyor. Panzehir, Türkiye’de ilk defa kullanılacak son teknoloji ekipmanlarla çekilecek. Projede dünyaca ünlü projelerde görev yapmış uluslararası bir cast ile çalışılacak. 
Türk sinemasının 100. yılında sinemaseverlerle buluşacak olan Panzehir en iyi yerli aksiyon filmi olma iddiasıyla çekiliyor. Insignia Yapım ve ÇağlarArts’ın stratejik işbirliğiyle gerçekleştirilen filmde Hollywood’un ünlü isimleri de yer alacak. 

Çekimlerine 19 Eylül’de başlanacak olan Panzehir’in konusu da seyirciyi beyazperdeye kilitleyecek. Yer altı dünyasında hayatı boyunca kötülük yapmış bir tetikçinin ve ona ihanet eden manevi babasının hikâyesini konu edinecek film, Hollywood standartlarında aksiyon sahneleriyle sinemaseverlere adrenalin dolu dakikalar yaşatacak.

Bir aksiyon-noir filmi olan ve ilhamını kaliteli ve duygu yüklü aksiyon klasiklerinden  alarak Türkiye’de hem konusuyla hem de görüntü kalitesiyle bir ilk olacak Panzehir’de, yerli ve yabancı birçok önemli oyuncu yer alacak. Çağdaş film grameri, iddialı teknik altyapısı ve ustaca yazılmış senaryosuyla yepyeni bir nesli sinemayla tanıştıracak olan Alper Çağlar, Panzehir filmiyle Türk sinemasının küresel saygınlığını arttırmayı hedefliyor.

Share this:

Yorum Gönder

 
Designed by OddThemes & Distributed by Free Blogger Template