♫ ♪♫ ♪•♫♪ 2006'dan bu yana Film, Dizi, Müzik ve Kitaplar üzerine Yazılar Diyarı... ♫ ♪♫ ♪ ♫ ♪♫

İstanbul ve Beyoğlu'nun Kalbi Bu Sezonda da Bronx Pi Sahne'de Atacak!

Açıldığı ilk günden beri edindiği müdavim kitlesiyle öncelikle Beyoğlu sonra da İstanbul için bir “marka”ya dönüşen Bronx Pi Sahne yeni sezonda da müzik severlerin beklentilerini boşa çıkarmıyor.

13 yıldır Beyoğlu’nda gece hayatı ve konser kültürüne değer katan ve son 3 yıldır da Kafe Pi Group bünyesinde faaliyet gösteren Bronx Pi Sahne, 27 Eylül Cuma gecesi müdavimlerine tekrar “merhaba” diyor. Açılış gecesinde elektronik / pop / indie gibi tarzları başarılı şekilde harmanlayan MULTITAP’ı ağırlamaya hazırlanan Bronx Pi Sahne, ardından VEYasin’in DJ performansı ile müziğe ve eğlenceye doyuracak. 70’li yılların psychedelic, funk ve soul şarkılarını yine 70’lerin disco ritimleri ile birleştirip tekrar düzenleyen VEYasin, hazırladığı setleri dinleyicisiyle buluşturacak.

Multitap’ın yanı sıra; Peyk, Flört, Ceylan Ertem, Hakan Vreskala, Zakkum, Kurban, REDD, Babazula ve Mehmet Erdem gibi birçok farklı tarzda müzik yapan sanatçı / grubu sezon boyunca dinleyicilerle buluşturmaya hazırlanan ve haftanın beş günü hizmet veren Bronx Pi Sahne; konser programları dışında düzenlediği tematik partiler, üniversite buluşmaları / yarışmalarla da İstanbul’un dinamik gece hayatına renk katmaya devam edecek!

Share this:

Yorum Gönder

 
Designed by OddThemes & Distributed by Free Blogger Template