♫ ♪♫ ♪•♫♪ 2006'dan bu yana Film, Dizi, Müzik ve Kitaplar üzerine Yazılar Diyarı... ♫ ♪♫ ♪ ♫ ♪♫

Etkinlik Takvimi: Garajistanbul Nisan Programı

Garajistanbul, açıkladığı Nisan ayı programıyla bu ayda bol seçenek sunuyor... Tiyatro, Dans, Konser ve eğlence dolu Nisan Ayı boyunca garajistanbul’da sizi bekleyen etkinlikler şöyle:

1/29 Nisan 2013
C-esaret-Tiyatro
12 gönüllü adam arasında çekilen kurada kimlerin gardiyan kimlerin mahkum olacağı belirlenir.Tüm otorite gardiyanlardadır, ve kendilerinden gerçek birer gardiyan olmaları istenmiştir.Mahkumlar ise gerçek bir mahkum hayatı süreceklerdir.
Her iki taraf için geçerli en önemli kural ise “fiziksel şiddet kesinlikle yasaktır”.
14 gün sürmesi planlanan deney 6. gününde bitirilmiştir. Beklenmedik sonu olan, sizi sürprizlerle şaşırtan oyun, izleyenleri ile garajistanbul’da buluşuyor.
Kapı Açılış-19:30
Başlangıç-20:30
Tek perde/ Oyun süresi 90 dk.
FİYAT: Tam: 35 TL İndirimli: 25 TL


2/16/23/30  Nisan  2013
PRAGMA -Tiyatro
Dünyanın en acımasız beş idam mahkumu, aynı hücrenin içinde olursa ne olur? Hepsi seri katil, hepsinin zekası çok farklı şekilde çalışıyor.
Aynı hücre içinde kalan seri katillerin akıl almaz öyküsünü kalema alan Buğra Gülsoy, oyuncular ise ; Buğra Gülsoy, Serhat Teoman, Emre Erkan ve Mert Öner. Nefesleri kesecek, kalıpları yıkacak bir oyun...
Kapı Açılış-19:30
Başlangıç-20:30
Tek perde/Oyun süresi 90 dk.
FİYAT: Tam: 45 TL İndirimli: 35 TL


3/17 Nisan 2013  
İSTANBUL İÇİN DAMAR VAKTİ-NURİ HARUN ATEŞ-Konser 
Nuri Harun Ateş tüm efkarıyla sahnede! Damar şarkılardan oluşan müthiş repertuvarı dinleyenleri adeta mest ediyor. Sezen Aksu şarkılarından Orhan Gencebay klasiklerine kadar tüm şarkıları seslendiren Nuri Harun Ateş, kendi bestelerine de yer veriyor. Damarlarınıza kadar nüfuz edecek olan, efkar garantili bu konser garajistanbul’da dinleyicilerini bekliyor.
Kapı açılış-20:00
Konser Başlangıcı-21:30
FİYAT: 20 TL


4 Nisan 2013
PAUL GILBERT-Konser
Gelmiş geçmiş en iyi 50 gitarist arasında gösterilen Paul Gilbert, 2012 yılında çıkardığı Vibrato isimli albümünün tanıtım turnesi kapsamına şanslıyız ki Türkiye’yi de almış. Gitarın kralı 4 Nisan akşamı sevenlerine gitarı nasıl konuşturduğunu gösterecek.
Konser Başlangıcı-21:00
FİYAT: Tam: 100 TL İndirimli: 50 TL
           

13/27 Nisan 2013
KAFASI KARIŞIK KONTRTENOR - NURİ HARUN ATEŞ-Konser  
Kafası Karışık Kontrtenor Nuri Harun Ateş yepyeni şarkıları ve repertuvarıyla garajistanbul' a park etti. İster caz, ister arabesk olsun her türden şarkıyı dinleyicileriyle paylaşan usta tenor, sahne şovlarıyla da göz dolduruyor, gönül telinizi titretme garantisi veriyor.
Kapı Açılış - 21:00   
Konser Başlangıcı - 22:30
FİYAT: 20 TL


6/19 Nisan 2013 
MUSTAFA AVKIRAN & SER HOŞ KOMÜNİTE iftiharla sunar :
SABAHLAR OLMASIN - Matrak Konser  
“At iki tek, devir bir şarap, çak beş votka, aman sabahlar olmasın!” sloganıyla sahneye çıkan Mustafa Avkıran izleyenleri şaşırtarak, ters köşe yapıyor. Yılların tiyatro yeteneğini, unutulmaz arabesk şarkılarla, birleştiren Mustafa Avkıran, geceleri seven, gecelerden zevk alan, geceleri yaşayanlar için matrak bir konser sunuyor.                                                
Kapı Açılış -20:30 
Konser Başlangıcı : 22:00
FİYAT: 50 TL


8/22 Nisan 2013  
KARŞILAŞMALAR-Tiyatro  
Türkiye’nin son 10 yıldaki toplumsal değişimine şahitlik etmek ister misiniz? Boğaziçi Gösteri Sanatları Topluluğu (BGST) Tiyatro Boğaziçi, Türkiye’nin 2000'li yıllarda yaşadığı dönüşüm sürecini izleyenlerle paylaşıyor. İyi bir politik tiyatro örneği seyretmek isteyenler için mutlaka görülmesi gereken bir oyun.
Kapı Açılış - 19:30   
Başlangıç -20:30
Tek perde
FİYAT: Tam: 35 TL İndirimli: 25 TL

12 Nisan 2013
KARAMBOLA-Konser
Sabit kadrosu dışında  dünyanın her yerinden gelen müzisyenleri bünyesinde ağırlayan Karambola Grubu, ismini hayatın neşesini onu her düzenlemeye çalıştığımızda karambole dönüşmesinden alıyor. Karambola, vocal – Clarinette Kamucan Yalçın, gitarda Cihan Çokbilir, Trombonda Mikail Şimşek, tenor/soprano saxda, Hakan Bilmez, Double bassda Serhat Peker, davulda Görkem Efe’den oluşuyor.
Kapı Açılış-21:00
Konser Başlangıcı-22:00
FİYAT: 15 TL (+bira/şarap ve alkolsüz meşrubat)


14 Nisan 2013
TAYLAN YILDIZ&BÜLENT ÇETİNDAĞ-Konser
Acının, hüznün,özlemin ve mutluluğun yaşandığı bir coğrafyayı anlatan şarkılarla süslü, etkili bir konser. Geleneksel ve özgün kimlikle oluşan şarkılar Taylan Yıldız ve Bülent Çetindağ’ın sesi ile garajistanbul’da dinleyicilerle buluşacak.
Konser Başlangıcı-20:00

15 Nisan 2013
ASLI BOSTANCI-Dans
"singing stories on speaking mountain” çok uzakta olmayan dağın özünden ilham alıyor. bu özün bilge ve büyüleyici yapısından beslenen hikâyeler, efsaneleşmiş hikâyelerine yenilerini ekleyerek tekrar canlanıyor.Fısıldadıkça, hikâyeler şarkı söylüyor ya da şarkılar hikayeler anlatıyor.Gerçek üstü hikâyeler kendilerini rüyalardan ve hayallerden sıyırıp sahne üzerinde uçucu ama canlı olan öte dünya karakterleri ile buluşuyor.“singing stories on speaking mountain”  kendisine tüm katmanları ile görselleşebileceği, konserin ötesinde yeni bir performans alanı yaratıyor.
Tek perde / 40 dk.
Kapı Açılış-19:30
Başlangıç-20:30
FİYAT: Tam: 35 TL İndirimli: 25 TL

21 Nisan 2013
AYNUR DOĞAN-Konser
Dünyanın hayran olduğu ses şarkılarıyla garajistanbul’da! İspanya, Fransa ve daha pek çok ülkede muhteşem yorumu ve sesiyle övgüler kazanan Aynur Doğan, 3 yıl aradan sonra, dinleyicileri ile hasret gideriyor.
Konser Başlangıcı-21:00
FİYAT: 40 TL

*Biletler biletix ve garajistanbul gişelerinde*
Detaylı bilgi için: http://garajistanbul.org/
Tomtom Mahallesi, Yeni Çarşı Caddesi, Kaymakam Reşat Bey Sokak 11A,
Beyoğlu-Istanbul
Telefon 0212 244 44 99


Share this:

Yorum Gönder

 
Designed by OddThemes & Distributed by Free Blogger Template