♫ ♪♫ ♪•♫♪ 2006'dan bu yana Film, Dizi, Müzik ve Kitaplar üzerine Yazılar Diyarı... ♫ ♪♫ ♪ ♫ ♪♫

Ya Korkularınızdan Beslenen Birileri Varsa!

Kimi zaman küçük korkular insanların hayatlarını zindana çevirebilir. Kedilerden korkan biri için sokaklar tehlikelerle doludur, kaçırılmaktan korkan biri için de öyle. Peki ya bu korkulardan beslenen birileri varsa? İnkılâp Kitabevi'nden çıkan Karanlık Cennet sizi korkularınızın kökenine inmeye davet ediyor. Bulduklarınıza siz de şaşıracaksınız! 

İlk gençlik yılları herkes için korkularla, endişelerle doludur. Sivilceler, karşı cinsle tanışma, başarısız aşk maceraları, kötü giden sınavlar... Ancak bazıları, bu olağan korkuları tadacak kadar bile şanslı olmayabilir. 

15 yaşındaki Will Besting gibi… Okula gitmeyip evde eğitim gören Will, kalabalıklardan, insanlardan korkmaktadır. Bu nedenle iki yıl boyunca Doktor Cynthia Stevens’a tedavi olmak için gider ancak bir sonuca ulaşamaz. Fakat anne ve babası onu tedaviye zorlar. Doktorunun odasında yaptığı küçük bir araştırma, onu tıpkı kendisi gibi fobileri nedeniyle toplumdan uzak yaşamak zorunda kalan 6 gençle daha bir araya getirir. Nerede mi? Karanlık bir ormanın ortasındaki Eden Kalesi'nde... 

Eden Kalesi, korkunun tuzağındaki bu gençlere, şifayı ve korkularından çok daha büyük bir tehlikeyi de beraberinde getirir. Karanlık ve tekinsiz bir ormanın ortasındaki Eden Kalesi, Will'in küçük fobisinden kurtaracak tedavinin yanı sıra başından beri hissettiği ama anlamlandıramadığı onlarca uğursuz sırrı içinde barındırmaktadır. 

Eden Kalesi'ndeki bir laboratuvar ortamında korkularından kurtulmak isteyen bu gençleri, o güne dek hayatlarını zindana çeviren korkularından çok daha büyük tehlikeler beklemektedir... 

Patrick Carman'in kaleminden Karanlık Cennet, Sayfa6 Yayınları’ndan çıktı. Karanlık Cennet ile insan aklının, tıbbın ve korkunun sınırlarını zorlayacaksınız. 


Arka Kapaktan:
Yedi genç. Hepsi de birbirine yabancı. Ama ortak bir özellikleri var: korkuları… Hayatlarını zorlaştıran fobilerinden kurtulmak üzere Dr. Stevens’a başvurmuşlardı. Tedavilere yanıt vermeyince doktorun tavsiyesi ve ailelerinin onayıyla, bir tür özel klinik olan Eden Kalesi’ne gönderildiler. Kasvetli bir ormanın içinde ıssız bir kaleyi andıran bu binada yaşlı bir adam, özel bir tedavi uyguluyordu. Dr. Stevens aileleri Eden Kalesi’nin kesin çare olduğuna inandırmış olsa da, doktorun “7” adlı gizli dosyasına ulaşan Will bu kalenin kendilerine mezar olacağını sezmişti. Şimdi tek istediği, âşık olduğu Marisa’yla birlikte buradan kurtulmak. Fakat bunu başarmak için Eden Kalesi’nin ardında yatan kirli gerçeği ortaya çıkarmak zorunda…

“Karanlık Cennet, bir sonraki sayfaya geçmeye korkacağınız, sürükleyici bir gerilim.”
Los Angeles Times

“Heyecan dolu, harika bir gençlik serüveni…”
Bulletin of the Center for Children’s Books

“Tedavi olacaklarını zannederken içine düştükleri korkunç tuzakla yüzleşmek zorunda kalan yedi gencin tüyler ürpertici hikâyesi…”
Kirkus Reviews


Share this:

Yorum Gönder

 
Designed by OddThemes & Distributed by Free Blogger Template