♫ ♪♫ ♪•♫♪ 2006'dan bu yana Film, Dizi, Müzik ve Kitaplar üzerine Yazılar Diyarı... ♫ ♪♫ ♪ ♫ ♪♫

Müzikseverler First Sensations City Beats'te buluşuyor!

Yenilikçi sakız markası First, gençliğin nabzını tutmaya devam ediyor. First, 22–23 Şubat tarihlerinde Salon’da düzenlenecek First Sensations City Beats konser serisinde, dans ve alternatif müzik sahnelerinin aranan gruplarını ağırlıyor. 22 Şubat’ta Delphic ve Club Bangkok’un sahne alacağı konser serisinde, 23 Şubat’ta ise Noisettes ve Fred Falke, müzikseverlere unutamayacakları bir gece yaşatacak.

Dünya trendlerini yakından takip eden yenilikçi sakız markası First, gençliğin ritmi olmaya devam ediyor. İstanbullu müzik severlerin en gözde mekanlarından Salon ile anlaşan First, 22 ve 23 Şubat tarihlerinde indie-pop ve indie-rock akımlarının en önemli isimlerini First Sensations City Beats konser serisinde ağırlıyor. İlk defa Salon’da gerçekleştirilecek ve kapıları 21.30’da açılacak First Sensations City Beats, saatler 22.30’u gösterdiğinde tüm müzik severleri dans etmeye çağırıyor.

Noisettes ve Delphic, First Sensations City Beats’te!
First Sensations City Beats konser serisinin ilk gecesinde sahne alacak olan İngiliz elektro-indie müzik grubu Delphic, Ocak 2013'te çıkan taze albümü Collections’tan da parçalarla, dans etmek isteyenlerle buluşuyor. Gece, Türkiye’nin ünlü, eğlenceli DJ grubu Club Bangkok ile devam ediyor. First Sensations City Beats konser serisinin ikinci gecesindeyse 2011'de The Guardian tarafından "en iyi canlı performans grubu" olarak tanımlanan İngiliz indie rock ikilisi Noisettes yer alıyor. 2007’de yayımladığı ilk albümünden bu yana Avrupa ve Amerika’nın birçok yerinde Bloc Party, Mystery Jets, Muse ve Lady Gaga gibi isimlerle aynı sahneyi paylaşan Noisettes ile başlayan gece, Fransız house müziğin öncülerinden, DJ ve prodüktör Fred Falke ile devam ediyor.

Noisettes
Londra kökenli rock üçlüsü Noisettes, müzik hayatına Shingai Shoniwa ve Dan Smith’in 2003 yılında birlikte şarkı yazmaya karar vermeleriyle başlıyor. Shoniwa ve Smith, 2003’ün Aralık ayında davulcu Jamie Morrison ile tanışmalarının ardından hemen stüdyoya giriyor; gürültü ve aşırılıktan ilham alan dört parçalık “Three Moods of the Noisettes” albümünü kaydediyorlar. Bir sonraki albümleri için Universal ile anlaşan grup, 2007’de ilk resmi albümleri “What’s The Time Mr. Wolf?” ile ünleniyorlar. 2012’de üçüncü albümlerini yayınlayan üçlüyü pek çok reklamda kullanılan şarkılarından hatırlayabilirsiniz.

Delphic 
Enerjik-elektronik üslubunu marşvari şarkılarla harmanlayan üçlü, electronic/indie altyapısında erittiği şarkılarında Manchester’ın geleceği olan müziği yorumluyor. 2009 yılında kurulan grubun vokallerini James Cook, gitarlarını ise Matt Cocksedge üstleniyor. Grubun davullarını Dan Hadley çalarken, synths düzenlemelerini ise Richard Boardman yapıyor.İlk single’ları “This Momentary”i 2009’da Fransız plak şirketi Kitsuné’den yayınlayan Delphic’in, bu single ile üç UK Music Video Awards adaylığı bulunuyor. İkinci albümleri “Acolyte” ile İngiltere listelerine sekizinci sıradan giren Delphic, üçüncü albümleri “Collections”u ise Ocak 2013’te çıkardı. 

22 Şubat Cuma gecesinin biletleri 30, 23 Şubat Cumartesi gecesinin biletleri ise 40 TL üzerinden temin edilebilir. İki geceye birden gelmek isteyen müzikseverler için kısıtlı sayıda kombine bilet 50 TL’den satışa çıkacak. First Sensations City Beats etkinliklerinin biletleri 24 Ocak Perşembe gününden itibaren Biletix satış kanalları ve Salon gişesinden temin edilebilir. Tüm bilet alımlarında kredi kartı geçerli. Salon gişesi Pazar günleri hariç her gün 10.00-18.00 saatleri arasında ve etkinlik günlerinde etkinlik başlayana kadar açık.


Share this:

Yorum Gönder

 
Designed by OddThemes & Distributed by Free Blogger Template