♫ ♪♫ ♪•♫♪ 2006'dan bu yana Film, Dizi, Müzik ve Kitaplar üzerine Yazılar Diyarı... ♫ ♪♫ ♪ ♫ ♪♫

Mor ve Ötesi’nin Yeni Albümünün İlk Konseri muzikicinefes.com’da

Mor ve ötesi’nin dinleyicileri tarafından merakla beklenen 7. stüdyo albümü Güneşi Beklerken, geçtiğimiz ay müzikseverlerle buluştu. Albümün çıkışından sonraki ilk konser ise Efes’in müzikseverlerin şarkılara ücretsiz ve anında ulaşmasını sağlayan müzik platformu muzikicinefes.com’un ev sahipliğinde Ghetto’da 8 Şubat 2013, Cuma akşamı, saat 22.45'te gerçekleşecek.

Konseri tüm Türkiye aynı anda canlı olarak izleyecek
Mor ve ötesi’nin yeni albümü Güneşi Beklerken’in piyasaya çıkışından sonraki ilk konseri, muzikicinefes.com ve platformun resmi Facebook sayfası facebook.com/muzikicinefes adresinden canlı olarak yayınlanacak ve tüm Türkiye’yle aynı anda buluşacak.

Ayrıca, muzikicinefes.com’un resmi Facebook hesabını daha yakından takip eden mor ve ötesi dinleyicileri için bir de hediyesi olacak. 4–8 Şubat 2013 tarihleri arasında facebook.com/muzikicinefes üzerinden sorulacak sorulara en çok ve en hızlı doğru cevabı veren ilk 10 kişi mor ve ötesi’nden imzalı Güneşi Beklerken albümü kazanacak.

Kapı açılışının 21.30 itibariyle gerçekleştirileceği konserin biletleri, Biletix üzerinden indirimli 45 TL, tam 55 TL olarak satışa sunuluyor.


Share this:

Yorum Gönder

 
Designed by OddThemes & Distributed by Free Blogger Template