♫ ♪♫ ♪•♫♪ 2006'dan bu yana Film, Dizi, Müzik ve Kitaplar üzerine Yazılar Diyarı... ♫ ♪♫ ♪ ♫ ♪♫

Bu Kitaplar Yoksul Çocuklar İçin Çıktı!

Bir kitap insanın hayatını değiştirebilir… Evet, bu mümkün… Haydi dayanışmaya!

Kuruluşu blog sayfasına dayanan, sosyal medyayı iyi kullanan ve blogları ciddiye alarak, her zaman destek olan Yitik Ülke yayınları sosyal sorumluluk projesi olan kitapları destekliyor ve herkesi destek vermeye çağırıyor... Bu çağırıyı sizlere de aktarmak boyun borcu...

"Yitik Ülke Yayınları olarak sosyal sorumluluk projesi olan kitapları destekliyoruz. Şimdilik 3 kitabımız var bu başlık altında. Bu kitaplar kimi zaman yoksul öğrencileri okutuyor, kimi zaman engelli kardeşlerimize destek oluyor, kimi zaman da hasta çocukları iyileştiriyor. Yitik Ülke Yayınları ve yayınevimize bağlı yayın yapan alt yayınevi markamız Potkal Kitap Yayınları 2013'te de yeni ve anlamlı sosyal sorumluluk proje kitaplarına imza atacak. Tüm okurlarımızdan ricamız bu kitapları okumaları, okuma imkânı olmayanlardan da isteğimiz sitelerinde / bloglarında / sosyal medya adreslerinde (Facebook, Tumblr, Pinterest, Instagram ve Twitter gibi) kitapları tanıtmaları, başka insanların da bu kitaplardan haberdar olmasını sağlamalarıdır. Kitaplarımızı okuyan, tanıtan, destek olan herkese teşekkür ederiz."


PRENS ALİ'NİN MACERASI – A. Zeynep Leyla Gündoğar (Renkli, Resimli Çocuk Kitabı)

9 yaşındaki en genç yazarımız Leyla… Kitabı kendisi yazdı ve desenledi. Kitabının gelirini LÖSEV'e bağışlayan bu büyük yüreği alkışlıyoruz.


TEKRARI OLMAYAN ÖYKÜLER - Tülin Dursun (Doğu'da ve Güneydoğu'da geçen yaşanmış öyküler)

Tülin Dursun, bu kitabının gelirini Cumhuriyet Üniversitesi'nde okuyan yoksul üniversite öğrencilerine burs verilmesi için bağışladı. Önemli bir çalışma, duyarlı bir davranış. Okumanızı öneririz.


İMZA KIZIN - Hazırlayanlar: Selgin GB, Esra Aylin Akalın, Banu Ö. Tozluyurt

İmza Kızın adlı çalışmanın geliri ile YEKÜV vakfında yoksul kız çocukları okutulacak. Çok özel ve anlamlı bir proje. Kısa zamanda 6 baskı yapan bu kitabı okuyun, okutun… Okurken gözyaşlarınıza hâkim olamayacaksınız…


Share this:

Yorum Gönder

 
Designed by OddThemes & Distributed by Free Blogger Template