♫ ♪♫ ♪•♫♪ 2006'dan bu yana Film, Dizi, Müzik ve Kitaplar üzerine Yazılar Diyarı... ♫ ♪♫ ♪ ♫ ♪♫

İlk Bakış: Oblivion

Tom Cruise’un insanlığı kurtarmaya soyunduğu “Oblivion”dan ilk fragman yayınlandı.

Joseph Kosinski’nin yönettiği bilim kurgu, dünyada kalan son birkaç tamirciden biri olan Jack Harper’ın çıktığı görev sırasında başlayan olayların insanlığın kaderini çizmesini anlatıyor. 19 Nisan 2013′de vizyona girecek filmin kadrosunda, Morgan Freeman, Olga Kurylenko, Zoe Bell, Andrea Riseborough, Nikolaj Coster-Waldau ve Melissa Leo da yer alıyor.

“Tron Legacy” ile iyi iş çıkaran Kosinski, kendi resimli romanını çektiği için beklentilerimiz büyük. Konu iyi, özünde “comic book” olan proje ne de olsa...  Herşey iyi güzel de, Cruise bu filmde ne arıyor... Bilim kurgulara bulaşmasa diyesi geliyor insanın... Zaten bu tür filmler az geliyor, bari iyi oyuncular olsun başrolde... Onun dışında kadro iyi, afiş güzel, fragman iştah açıcı... Bekliyoruz bakalım...

Güncelleme: Resmi Sinopsis

Bu bilim kurgu filminde karşımıza beyazlar içinde çıkan ve yalnız bir hayat süren Jack Harper (Tom Cruise), günlerini yeryüzünden hayatı silmeye çalışan uzaylılara karşı çalışmakla geçirmektedir.

Yeryüzüne yaptığı gezilerden birinde karşısına insanlığı tehdit eden bir saldırıyla karşılaşan Harper, tehlikedeki kişinin hayallerini süsleyen Olga Kurylenko olduğunu görür. Bir komplo teorisinden şüphelenen Harper, hilekarca bu oyunun içine girer.

Güncelleme: Yeni Fragman




Share this:

Yorum Gönder

 
Designed by OddThemes & Distributed by Free Blogger Template