♫ ♪♫ ♪•♫♪ 2006'dan bu yana Film, Dizi, Müzik ve Kitaplar üzerine Yazılar Diyarı... ♫ ♪♫ ♪ ♫ ♪♫

Polisiyenin Kraliçesinden İz Peşinde Soluk Soluğa Üç Gün…

Kırmızı Kedi, Amerika’nın en iyi suç ve gerilim yazarlarından Karin Slaughter’ın zirvedeki romanlarından birini okurlarıyla buluşturuyor.

Paramparça, İngiltere ve Hollanda’da çok satanlar listesine bir numaradan girdi ve haftalarca kaldı.

“Karin Slaughter’ın derinliğe sahip karakterlerinin kusurları ve zayıf yönleri onları gerçek birer insan haline getiriyor. Bugünlerde daha güçlü işler çıkaran yazarlara rastlanmıyor.”
-Bill Cusumano, Nicola’s Books, Ann Arbor,MI

Yazar, iz peşinde geçen üç günün soluk kesen hikâyesini anlatıyor.

Atlanta’nın varlıklı bir semtinde, güzel bir evde genç bir kız hunharca katledilmiş ve başka bir kız da kaçırılmıştır. Genç kızın annesi, cesedin başında bulduğu yabancıyı kendi elleriyle öldürür, ancak öldürdüğü kişi gerçekten kızının katili midir? Ya da öldürülen, kendi kızı mıdır?

Kısa zamanda en iyi polisiye yazarları arasına girmeyi başaran Karin Slaughter’ın kitapları 32 dile çevrilerek 30 milyon okura ulaştı. 

“Karin Slaughter okuru büyüleyen, heyecanlı bir olay örgüsü kuruyor. Pek az yazar bu özelliğe sahiptir, Slaughter’da bu fazlasıyla var.  Eşsiz yeteneğe sahip bir yazar.” 
-The Huffington Post

“Karin Slaughter bizi diğer romancıların gitmeye cesaret edemediği, derin ve karanlık yerlere götürüyor. Günümüzün en cesur polisiye yazarlarından biri.”
-Tess Gerritsen

“Karin Slaughter usturayla yazıyor”
-Cleveland Plain Dealer

“Karin Slaughter gerilim yaratmak ve okuru yakalayıp kavramak konusunda usta.”
-San Antonio Express-News

Kırmızı Kedi Yayınevi, romanlarını baştan sona kadar gerilim dozu yüksek, büyüleyici bir olay örgüsüyle dokuyan yazarın, yayımlandığı bütün ülkelerde okurlar tarafından büyük ilgiyle karşılanan, haftalarca çok satanlar listesinden inmeyen kitaplarını yayımlamaya devam edecek. Yazarın büyük övgüler alan, müthiş romanı Undone çok yakında serinin hayranı okurlarıyla buluşacak…


Share this:

Yorum Gönder

 
Designed by OddThemes & Distributed by Free Blogger Template