♫ ♪♫ ♪•♫♪ 2006'dan bu yana Film, Dizi, Müzik ve Kitaplar üzerine Yazılar Diyarı... ♫ ♪♫ ♪ ♫ ♪♫

Küçük Yazarın El Kitabı Esen Kitap Etiketiyle Raflarda!

Özel okullarda ve atölyelerde çocuklara yaratıcı yazarlık dersi veren Zümrüt Bıyıklıoğlu’ndan hem çocuklara hem öğretmenlere başucu kitabı Küçük Yazarın El Kitabı kitapçılarda!

Genç zihinlerin sınırsız bir hayal gücüne sahip olduğu bilinen bir gerçektir. Peki, bu değerli hazineyi, aynı ıranda üretkenliklerine yansıtamadıklarını biliyor musunuz? Yaratıcı düşünmeyi öğrenmek, taze beyinlerin üretim potansiyellerini artırır. Ortaya çıkardıkları hikâyeler de düşünsel gelişimin en önemli basamaklarındandır. Gençler, hayal dünyalarını aktarırken duydukları heyecanı yazarken de hissedebilmeleri için izleyecekleri yolları işte bu kitapta bulacaklar.

Küçük Yazarın El Kitabı, hem okuma hem de yazma sevdalısı Zümrüt Bıyıklıoğlu’nun bir süredir çocuklarla yürüttüğü yaratıcı yazarlık derslerinden yola çıkarak hazırladığı bir kılavuz. Terminoloji karmaşasına girmeden bir yandan çocukların anlayacağı bir dille kurmaca metin yazımı hakkında bilgiler sunuyor bir yandan da karakter ya-ratmak, açılış cümlesi bulmak ve kurgu çeşitleri gibi başlıklarla çocukların çok iyi bildiği film ve öykülerden örnekler veriyor.

Küçük Yazarın El Kitabı, öykü yazım teknikleri konusunda çocuklar için; içerdiği güncel örnek ve alıştırmalarla da öğretmenler için alandaki büyük bir açığı kapatıyor.

Eser Adı: Küçük Yazarın El Kitabı
Eser Alt Başlığı : İlköğretim Çocukları İçin Öykü Yazım Teknikleri
Yazar adı : Zümrüt Bıyıklıoğlu
Dizi Adı: Çocuk Kitapları
Resimleyen: Zeynep Şimşek
Basım Tarihi: Şubat 2015 
Sayfa Sayısı: 164
Etiket Fiyatı: 15 TL



Share this:

Yorum Gönder

 
Designed by OddThemes & Distributed by Free Blogger Template