♫ ♪♫ ♪•♫♪ 2006'dan bu yana Film, Dizi, Müzik ve Kitaplar üzerine Yazılar Diyarı... ♫ ♪♫ ♪ ♫ ♪♫

Hunted İptal!

Amerikan-İngiliz ortaklığı ürünü, sezonun yenilerinden “Hunted” hakkında BBC’den yapılan açıklamayla dizinin geleceği kısmen belli oldu.

Çekimleri üç ülkede gerçekleşen ve BBC One ile Cinemax ekranlarında yayınlanan Hunted, İngilizlere yüksek maliyetli geldi. BBC’den gelen açıklamaya göre dizinin ikinci sezonu olmayacak. Altı bölümü yayınlanmış olan Hunted, kalan iki bölümle finalini yapacak. Kanalın açıklamasının özü, “bağladığımız ümitler boşa çıktı, birde üstüne her hafta reytingler düştü. Maliyetini karşılamayan diziyle işimiz olmaz” şeklinde... İngiliz böyle söylemişte olsa, Amerikalı delidir bastırır parayı çektirir ikinci sezonu diye düşünülmeye başlandı ama şimdilik Cinemax’tan ses seda yok. 

Prömiyeriyle iyi oran yakalayan Hunted, ilerleyen bölümlerde sürekli düşüş yaşıyor. İlk bölümün yaklaşık 6 milyon izleyici toplamasıyla yapılan başlangıç, yayınlanan son bölümde 3 milyon izleyici kaybıyla yaklaşık 3 milyona gerilemiş durumda.

Ümitlerin bu kadar yüksek olmasının sebebiyse dizinin arkasındaki isim... The X-Files’tan Frank Spotnitz’in yarattığı dizi önemli yapımlarda çalışmış bir ekliple işe girişmiş, başrolü de Melissa George’a teslim edince merakla beklenmişti. Gerek ağır temposu, gerekse bildik konusuyla vasatı aşamayan dizi, bolca mantık hatasıyla beklenenin çok altında kalıyor.

BBC One ile Cinemax arasında iki bölümlük fark olan dizi, BBC’de yedinci Cinemax’ta beşinci bölümüyle sezon finaline doğru yürüyüşünü sürdürecek.

2012/13 Sezonu dizilerinin iptal/onay listesine şurdan bakabilirsiniz…


Share this:

Yorum Gönder

 
Designed by OddThemes & Distributed by Free Blogger Template