♫ ♪♫ ♪•♫♪ 2006'dan bu yana Film, Dizi, Müzik ve Kitaplar üzerine Yazılar Diyarı... ♫ ♪♫ ♪ ♫ ♪♫

Chicago Fire’a Tam Sezon Onayı

Sezonun yeni dizilerinden Chicago Fire, NBC’den yapılan yazılı basın açıklamasıyla tam sezon onayı aldı.

Chicago’da görev yapan bir itfaiye ekibinin maceralarını anlatan dizi, Trauma ve Rescue Me dizilerinden sonra 11 Eylül sonrasında trend haline gelen itfaiyeciler hakkındaki yapımların son örneği…

Tam sezon onayı, 9 bölümlük ek siparişle diziyi 22 bölüme çıkarmış oldu. Geçtiğimiz hafta gelen 5 bölümlük ek sipariş kararı, tam sezon onayının habercisi olarak görülmüştü. Kanaldan yapılan açıklamada her zamanki klasik cümleler mevcut yine… Oyuncu kadrosunun heyecan verici olduğunun altı çizildi, ekipten övgüyle söz edildi ve kalan bölümlerin o meşhur “heyecan”la beklendiği belirtildi.

Derek Haas ve Michael Brandt’ın yarattıkları dizi; Eamonn Walker, Taylor Kinney, Monica Raymund, Jesse Spencer, Charlie Barnett, David Eigenberg, Lauren German, Teri Reeves ve Merle Dandridge’in başını çektiği kadrosuyla beş bölümü geride bırakırken bölüm başına yaklaşık sekiz milyon kişi tarafından izleniyor. İzlenme oranlarında yakaladığı istikrar sayesinde de tam sezon onayı alması bekleniyordu. Bu karara ek olarak Sarah Shahi’nin de kadroya katıldığını belirtelim.

Kanalın yeni dizilerine verdiği dördüncü tam sezon onayı olduğu düşünülürse, yeni sezonda NBC için işlerin tıkırında olduğunu söylemek mümkün.

2012/13 Sezonu dizilerinin iptal/onay listesine şurdan bakabilirsiniz…

Share this:

Yorum Gönder

 
Designed by OddThemes & Distributed by Free Blogger Template