♫ ♪♫ ♪•♫♪ 2006'dan bu yana Film, Dizi, Müzik ve Kitaplar üzerine Yazılar Diyarı... ♫ ♪♫ ♪ ♫ ♪♫

Transformers 4’den Cronenberg’e Proje Günlüğü

Sinemada yeni projeler bitmez… İşte bu haftanın öne çıkan haberleri…

Transformers serisinin yönetmeni Michael Bay’in resmi web sitesinde yaptığıyla açıklamayla, Mark Wahlberg resmen dördüncü filmin kadrosuna katıldı. Yönetmenin müthiş biri olduğunu düşündüğü Wahlberg’in seriye yeni bir renk taşıyarak, mevcut Transformers efsanesine büyük katkı yapması bekleniyor. Çekimler 2013 baharında başlayacak.

Son olarak “Salt”ı yöneten Philip Noyce, yeni projesini buldu. Vadim Perelman tarafından uyarlanacak Lois Lowry’nin 1993 tarihli bilim kurgu romanını yönetecek olan Noyce, insani duyguların silindiği bir uzak gelecekte yaşayan topluma ayna tutacak.

Craig Johnson’un yöneteceği “The Skeleton Twins” kadrosunda Anna Faris’in ayrılmasıyla doğan boşluk, Kristen Wiig’in kadroya katılmasıyla dolduruldu. Bill Hader’e eşlik edecek Wiig’in yanına eklenmesi beklenen isim Luke Wilson… Ölümle aynı gün burun buruna gelen iki kardeşin öyküsü, hayatlarını yeniden gözden geçirmeleriyle komedi ekseninde işlenecek.

Tim Robbins’in yönetmenliğe geri dönüş filmleri ikilendi. Daha ilkine başlamadan ikinci filmin hazırlıklarına girişen Robbins, “Man Under” adını taşıyan proje için Michelle Pfeiffer ile Chloe Moretz’i kadroya kattı. Modern Sanatlar Müzersinde yayınlanan fotoğrafları sonrasında hayatları alt üst olan ailenin öyküsünde Pfeiffer ve Moretz anne kızı canlandıracaklar.

Clive Owen ve Juliette Binoche’un başrollerinde yer alacağı “Words and Pictures”in yönetmenliğini Fred Schepisi üstlendi. Özel okulun karizmatik ingilizce öğretmeniyle sanat öğretmeni arasındaki aşkı anlatacak filmin çekimlerine Mart ayında başlanacak.

David Cronenberg’in çekimlerine mayıs’ta başlayacağı kara komedisi “Maps to the Stars”ın kadrosuna son katılan isim Rachel Weisz oldu. Yönetmenin, beş senedir çekmeye çalışıyorum sözleriyle tanımladığı, iki çocuğun hayatlarını mahvetmesini anlatacak filmin kadrosuna ilk olarak Robert Pattinson ve Viggo Mortensen katılmıştı.

Share this:

Yorum Gönder

 
Designed by OddThemes & Distributed by Free Blogger Template