♫ ♪♫ ♪•♫♪ 2006'dan bu yana Film, Dizi, Müzik ve Kitaplar üzerine Yazılar Diyarı... ♫ ♪♫ ♪ ♫ ♪♫

American Horror Story, 3. Sezon Onayını Aldı

FX’ten beklenen karar geldi ve American Horror Story üçüncü sezon onayını aldı.

Kanaldan yapılan yazılı açıklamayla, 13 bölümlük üçüncü sezon siparişi verildiği resmileşmiş oldu. Ryan Murphy ve Brad Falchuk’un yaratıcısı oldukları dizi, ilk sezonunda 12 bölüm sürmüştü. 2013 Ekim’inde başlaması beklenen üçüncü sezonun çekimleri yine yaz döneminde gerçekleşecek. Henüz hikaye konusunda birşey düşünmediklerini belirten ikili, muhtemelen yine farklı bir hikayeyle geri dönecek. Her bir sezonu ayrı bir hikaye anlatacak gibi görünen dizinin kadrosundaki isimlerden Jessica Lange ile yola devam etmesi bekleniyor.

Kanaldan gelen açıklamada her zamanki gibi klasik övgü cümleleri, duyulan gurur, yükselen çıtaya yapılan vurgu ve elbette yeni sezonun sabırsızlıkla beklendiğine dair ifadeler yer alırken, Ryan Murphy de “zevk alarak yaptığımız iş” açıklamasıyla benzer cümleler kurdu.

İlk sezonundan çok daha iyi bir ikinci sezon izlettiren American Horror Story: Asylum, çarşamba akşamı beşinci bölümle ekranlardaydı. 17 Ekim’de sezonu açan dizinin yoğunlukla orta yaş izleyici tarafından izlendiği reytinglerden çıkan sonuç. Bölüm ortalaması ise yaklaşık 6 mliyon izleyici... Her sezonda farklı hikayeler sundukça daha uzun yıllar ekranlarda kalması beklenen AHS, ikinci sezon finalini 23 Ocak’ta yapacak.

2012/13 Sezonu dizilerinin iptal/onay listesine şurdan bakabilirsiniz…

Share this:

Yorum Gönder

 
Designed by OddThemes & Distributed by Free Blogger Template