♫ ♪♫ ♪•♫♪ 2006'dan bu yana Film, Dizi, Müzik ve Kitaplar üzerine Yazılar Diyarı... ♫ ♪♫ ♪ ♫ ♪♫

Amanda Seyfried’den Michael Fassbender’e Proje Günlüğü

Bu hafta da yeni projeler hız kesmedi. İşte haftanın ön plana çıkan yeni proje ve kadro haberleri...

Popüler video oyunu “Need For Speed”in sinema uyarlamasında başrol oyuncusu belli oldu. Scott Waugh’un yöneteceği filmde Imogen Poots, Aaron Paul’e eşlik edecek. Bağımsız bir uyarlama olması beklenen film, 70’lerdeki araba kültüründen esintiler taşımayı planlıyor.

Jean-Marc Vallee‘nin yöneteceği “The Dallas Buyers Club”, ayrılan Hilary Swank’in boşluğunu doldurdu. Çekimleri yakın zamanda başlayacak filmde, Matthew McConaughy ile Gael Garcia Bernal’a Jennifer Garner eşlik edecek. 

2009’da “The Milk of Sorrow”la Altın Palmiye alarak dikkat çeken Claudia Llosa’nın yeni filmi, ilkleri barındıracak. Yönetmenin ilk ingilizce filmi olacak “Cry/Fly”ın başrol oyuncuları da Jennifer Connelly, Melanie Laurent ve Cillian Murphy olurken Llosa uluslarası üç yıldızla çalışma fırsatı yakalayacak. Birbirine geçmiş iki öyküyü, iki ayrı on yıllık süreçte işleyecek filmin çekimlerine şubat ayında başlanması bekleniyor.

Christine Jeffs’in yönetmeye hazırladığı yeni proje “Wonderful Tonight” başrol oyuncularını buldu. Bekarlık sultanlıktır diyen bir erkekle, özgür kadının tek gecelik ilişkisinden doğan çocuktan iki yıl sonra yeniden birleşme serüvenleri erkeğin kadına kendini kanıtlama macerasıyla şekillenecek. Amanda Seyfried ve Patrick Dempsey bakalım tek geceden mi ibaret kalacak…

John Logan’ın ödüllü biyografik roman “Max Perkins: Editor of Genius”tan uyarladığı “Genius”un başrolleri belli oldu. Thomas Wolfe ile Max Perkins arasındaki ilişkiye odaklanacak filmde karmaşık dostluğu Colin Firth ve Michael Fassbender ete kemiğe büründürecek.

Werner Herzog’un yöneteceği “Queen of Desert” kadrosuna, Naomi Watts ve Robert Pattinson’dan sonra Jude Law da katıldı. Pattinson’un T.E. Lawrence’ı, Watts’ın ajan Bell’i canlandıracağı filmde, Law’ın kimi canlandıracağı konusunda henüz bir açıklama yapılmadı. 

Wes Anderson yıldızlarla doldurmak istediği “The Grand Budapest Hotel”in kadrosundan haberler gelmeye devam ediyor. Bill Murray, Jason Schwartzman, Jude Law ve Ralph Fiennes’dan sonra kadroya, esas kadını oynamak üzere Saoirse Ronan eklendi.

Share this:

Yorum Gönder

 
Designed by OddThemes & Distributed by Free Blogger Template