♫ ♪♫ ♪•♫♪ 2006'dan bu yana Film, Dizi, Müzik ve Kitaplar üzerine Yazılar Diyarı... ♫ ♪♫ ♪ ♫ ♪♫

Shameless, Californication ve House of Lies 13 Ocak’ta Dönüyor

Showtime, sonbahar sezonunda dönüş yapacak dizilerinin prömiyer tarihlerini yazılı açıklamayla duyurdu.

Kemikleşmiş izleyici kitlesine sahip diziler Californication, Shameless ve House of Lies Pazar akşamları peşpeşe ekrana gelecek. 13 Ocak 2013 akşamı sırasıyla Shameless’in 3. Sezonu,  House of Lies’ın 2. Sezonu ve Californication’ın 6. Sezonu izleyiciyle buluşacak.

Aynı adlı İngiliz dizisinden uyarlanan Shameless US, altı çocuklu bekar bir ayyaş adamın ekseninde aile fertlerinin ilginç yaşamlarına odaklanıyor ve çağdaş bir sefiller masalı anlatıyor. Orjinalinin altıncı sezonu başlamışken, aynı tadı vermekten uzak Amerikan versiyonu iki sezonluk macerası boyunca kanalın tarzının dışında bir dizi olduğu halde ilgiyle izlenmiş ve yeni sezon onaylarını çok beklemeden almıştı.

Yayınlanan hiçbir diziye benzemeyen Californication ise artık kült yapımlar arasında anılıyor. Altıncı sezonunu beklerken, hiç düşüş göstermeyen ender dizilerden biri. Altıncı sezonunda bol müzikli olacağı ve önemli konuklar ağırlayacağı hayranları meraklandıran gelişme…

İlk sezonuyla farklı ve eğlenceli olarak çabuk sivrilen, geçtiğimiz sezonun en başarılı yeni dizilerinden biri olarak kabul edilen House of Lies, iş dünyasını mercek altına alıyor. Firmalara yönetim danışmanlığı veren bir ekibin maceraları eğlenceli bir kurguyla anlatılıyor.

Hatırlatalım; Showtime’ın merakla beklenen iki dizisi Dexter ve Homeland’in de 30 Eylül’de döneceğini daha önce söylemiştik…

Share this:

Yorum Gönder

 
Designed by OddThemes & Distributed by Free Blogger Template