♫ ♪♫ ♪•♫♪ 2006'dan bu yana Film, Dizi, Müzik ve Kitaplar üzerine Yazılar Diyarı... ♫ ♪♫ ♪ ♫ ♪♫

Sigur Rós Video Projesine Davet Ediyor!

“Hiçbir zaman müziğimizi önceden programlanmış duygusal bir yaklaşımla oluşturmadık. Kimseye nasıl hissettiğimizi veya ondan ne alması gerektiğini söylemek istemedik. Filmlerde olduğu gibi, yönetmenin ne ile ortaya çıkacağı konusunda kimsenin bir fikri olmuyor. Onların hiçbiri bir diğerinin ne yaptığını bilmiyor. Bu sebeple ilginç bir deneyim olacağını umut ediyorum.” - Sigur Rós basçısı, Georg Holm

Sigur Rós, tüm film yapımcılarını ve video yönetmenlerini, Valtari isimli yeni albümündeki şarkılarından biri için orijinal bir video oluşturmaya davet ediyor. Mystery Film Experiment konsepti ile uyumlu olarak yarışma, etrafındaki çevreden ilham alarak ortaya koyacağı bir baş yapıtı oluşturmak isteyen tüm katılımcılara açık.

Kazanan film yapımcısı/yönetmen, Mystery Film Experiment katılımcıları arasında resmi olarak bir yer kazanacak ve 5000 doların (usd) sahibi olacak. Ek olarak, kazanan sanatçının sahip olacakları:
  • Videosunun Sigur Rós YouTube ve sosyal medya kanallarında gösterilmesiyle tanınmışlık elde etme fırsatı
  • Grup tarafından imzalanmış seçkin Icelandic Valtari battaniyesi, tişörtü ve sanatsal baskılarını içeren 'Everything' paketi

En yüksek övgüyü alan üç film yapımcısı/yönetmenin kazanacakları:
  • Videolarının Sigur Rós YouTube ve sosyal medya kanallarında gösterilmesiyle tanınmışlık elde etme fırsatı
  • Tişörtler, posterler ve Valtari'nin bir kopyasını içeren Sigur Rós ürünleri

En yüksek oyu alan film yapımcısının/yönetmenin videosu Sigur Rós YouTube ve sosyal medya kanallarında gösterilirken, kendilerine ek olarak çeşitli hediyeler de sunulacak.

İlgilenen sanatçılar 10 Eylül 2012 tarihine kadar uluslararası sanatçı platformu Talenthouse.com’dan projeye katılabilirler.

Doğrudan yarışma sayfasına ulaşmak için bu bağlantıyı kullanabilirsiniz: 
http://tlnt.at/Q4UuWS

Share this:

Yorum Gönder

 
Designed by OddThemes & Distributed by Free Blogger Template