♫ ♪♫ ♪•♫♪ 2006'dan bu yana Film, Dizi, Müzik ve Kitaplar üzerine Yazılar Diyarı... ♫ ♪♫ ♪ ♫ ♪♫

ilk Bakış: Nobody Walks

yönetmen russo young'ın başrollerini john krasinski (the office'ten doğan güneş), rosemarie dewitt ve olivia thirlby'nin paylaştığı yeni filmi nobody walks'un fragmanı yayınlandı.

sinopsis diyor ki:23 yaşında new yorklu sanatçı kızmız martine bir sanat filmi çekmek üzere los angeles'da iki çocuklu,modern ve nispeten açık görüşlü bir ailenin havuz evine yerleşir. ailenin babası peter karısının da isteğiyle martine'e filmin ses dizaynı konusunda yardımcı olmaktadır.martine farkında olmaksızın güney californialı bu bastırılmış dürtüleriyle dört koldan mücadeleye girişmiş ailenin kır hayatı dekorunda geçen inkar ve aldatma dolu dünyasına sürüklenir.

fragmandan anladığımız kadarıyla çok müsait olsa da hikaye fazla abartılmadan zarifçe aktarılmış. oyunculuklara baktığımızda ise çok insancıl durumların yine abartmadan çok insani tavırlarla yansıtıldığını görüyoruz.

sinemaya gidip izlenir mi,bilmem ama ben şahsen güzeller güzeli john krasinski'nin oynadığı filmlerin dvd'lerini evde yalnız kış akşamlarına ayırıyorum...



Share this:

Yorum Gönder

 
Designed by OddThemes & Distributed by Free Blogger Template