♫ ♪♫ ♪•♫♪ 2006'dan bu yana Film, Dizi, Müzik ve Kitaplar üzerine Yazılar Diyarı... ♫ ♪♫ ♪ ♫ ♪♫

ilk Bakış: Bullet To The Head / İntikam Kurşunu

Bu haftaki aksiyon haberlerine bir yenisi daha eklendi: “The Expendables 2”nin gösterime girmesi ve Arnold Schwarzenegger’lı “The Last Stand”ın ilk fragmanından sonra şimdi de sıra Sylvester Stallone’lu “Bullet To The Head”de. 

Walter Hill’in yönettiği film aynı isimdeki romandan uyarlama olup, Stallone filmde New York polisi (Sung Kang) ile ortak çalışan New Orleans’lı bir tetikçiyi canlandırıyor. Bu zoraki birliktelik alınacak intikam uğruna elbette… Filmin resmi özeti şöyle:

Çizgi romandan uyarlanan filmde, Jimmy Bobo kiralık bir katildir. New York Polis Departmanı'ndan genç bir polisle birlikte tehlikeli bir soruşturmanın içinde kalan ikili, ortak bir amaç uğruna ölüm kalım savaşına gireceklerdir. Bu alışılmadık birliktelikte önlerine çıkanı yıkıp geçeceklerdir. Ve intikam için her şeyi feda edeceklerdir. Dışarıdan bakıldığında Jimmy Bobo ile genç polisin arasında aslında hiçbir ortak nokta yokmuş gibi görünse de, aralarında daha önce fark etmedikleri ortak noktalar olduğunu anlamaları çok uzun sürmeyecektir.

65 yaşındaki Stallone’un performansı yine düşmüyor… Aksiyon için yeni yıldız gelmeyince, iş eski topraklara kalıyor… Elbette yine ahım şahım konu yok ortada… Muhtemelen klişelerle dolu bir film ama fragmandan görüldüğü üzere ortalığı yakıp yıkıyor ikili…

Jason Momoa, Adewale Akinnuoye-Agbaje, Sarah Shahi ve Christian Slater’ın da rol aldığı “Bullet to the Head”, 1 Şubat 2013’te gösterime girecek.

Güncelleme:
Filmin "İntikam Kurşunu" adıyla 7 Haziran'da vizyona gireceği açıklandı...



Share this:

Yorum Gönder

 
Designed by OddThemes & Distributed by Free Blogger Template