♫ ♪♫ ♪•♫♪ 2006'dan bu yana Film, Dizi, Müzik ve Kitaplar üzerine Yazılar Diyarı... ♫ ♪♫ ♪ ♫ ♪♫

Küçük Kıyamet


Sinema öncesi “sır dosyası” adlı diziyle dikkatleri çeken ve türün janrına hakim olabileceğini gösteren Taylan biraderler çok iyi bir romanı (okul) biraz popülerlik kaygısı ile sanırım, kötü değerlendirmişlerdi.

Bu kez ilk filmleriyle geliyorlar.Popülerlik kaygısından uzak oyuncu kadrosu yerine oturuyor.Bozuk Türkçesi pek tat vermeyen Cansel Elçin hariç gayet iyi bir seçim var.

İyi bir şaşırtmaca, güzel bir oyun filmin sonunda salondan iyi ayrılmayı sağlıyor. Sonuçta ölümle yaşam arasındaki çizgiyi iyi ayırt eden film, senaryosundan güç alıyor özellikle tsunami sahnesi müziğiyle bütünleştiğinde perdede müthiş duruyor. DVD’de 5.1 ses sistemiyle izlemek hoş olacak.

İlk filmleriyle Taylan biraderler gelecek için umut saçıyor. Zira çok güzel bir ayrıntıda çarpıyor göze ülke sineması kendi özgün korku filmini de üretebilir. Finaldeki İstanbul kareleri oldukça başarılı ve filme yakışan bir final oluyor.

Share this:

1 yorum :

  1. bu filme gidemediğim için çok üzüldüm ama ben genelde cd alıp izlerim. şu aralar korku filmlerimiz artmaya başladı bu filmde benim "Gen" kadar ilgimi çeken ve favorim olan bir film olacak gibi.

    YanıtlaSil

 
Designed by OddThemes & Distributed by Free Blogger Template