♫ ♪♫ ♪•♫♪ 2006'dan bu yana Film, Dizi, Müzik ve Kitaplar üzerine Yazılar Diyarı... ♫ ♪♫ ♪ ♫ ♪♫

“Beautiful Disaster”dan "Order Kill"e Proje Günlüğü

Warner Bros, Jamie McGuire’ın romanı “Beautiful Disaster”ı sinemaya uyarlamak için harekete geçti. Telif hakları için CBS Films ile sıkı bir rekabete giren ve kazanan stüdyo, Abby Abernathy adında bir kolej öğrencisinin tehlikeli Travis Maddox’a olan aşkını  beyaz perdeye aktaracak.   

Hugh Jackman ve Lee Daniels, “Orders To Kill” için bir arada
Uzun yıllar birlikte çalışma teşebbüsünden sonra Hugh Jackman ve yönetmen Lee Daniels nihayet “Orders To Kill” için bir araya geldi. Filmde Jackman, William Pepper adındaki agresif avukatı canlandırıyor ve James Earl Ray’in Martin Luther King, Jr.’ı vurmadığını ispatlamaya çalışıyor.

Wes Craven Çizgi-Roman Uyarlayacak
Wes Craven, yeni projesinde çizgi-roman dünyasının önemli isimlerinden Steve Niles’le birlikte çalışacak. Henüz yayınlanmamış bir çizgi-romanı sinema uyarlayacak ikili, vampirlere odaklanacak. Projenin adı şimdilik “Coming of Rage” olarak geçiyor.

Stallone’un Senaryosu Kadroyu Kurmaya Başladı
Sylvester Stallone’un senaryosunu yazdığı, Gary Fleder’ın yöneteceği “Homefront” kadrosuna oyuncular eklenmeye devam ediyor. Jason Statham’dan sonra projeye dahil olan son ismin James Franco olduğu açıklandı. Eski narkotik ajanının yeni bir sayfa açma çabasıyla hayatını değiştirme çabasının, taşındığı kasabadaki uyuşturucu patronuyla sekteye uğramasını anlatan filmin çekimlerine Ekim ayında başlanacak.

Share this:

Yorum Gönder

 
Designed by OddThemes & Distributed by Free Blogger Template