♫ ♪♫ ♪•♫♪ 2006'dan bu yana Film, Dizi, Müzik ve Kitaplar üzerine Yazılar Diyarı... ♫ ♪♫ ♪ ♫ ♪♫

Jennifer Jason Leigh "Revenge" Kadrosunda

Revenge, sezon finalinde ortaya çıkan süprizini ete kemiğe büründürecek oyuncuyu buldu. Jennifer Jason Leigh, Emily’nin annesini oynamak üzere kadroya katıldı.

Bir ara Sharon Stone’un bile adının geçtiği rolü kapan Leigh, öldüğü zannedilen gizemli anne karakteriyle ikinci sezonda karşımıza çıkacak. Ciddi psikolojik sorunları olan tehlikeli bir kadın olacak karakter, dizinin her an ne yapacağı belli olmayan saatli bombası olarak ikinci sezona yön verecek.

Kuşağının parlak oyuncusu olarak çıkış yapan Leigh artık 50 yaşında bir aktrist. Last Exit to Brooklyn ile kariyerinin zirvesini yaşayan oyuncuyu, Single White Female, eXistenZ, Road to Perdition ve The Machinist’tende hatırlamak mümkün. Weeds fanları ise Jill rolüyle izliyorlar.

İntikamın soap-operası olarak geçtiğimiz sezon başlayan “Revenge” zengin bir ailenin işlediği bir suçu üzerine atarak yok ettiği adamın kızının yıllar sonra intikam için dönmesini işliyor. İlk sezonda yakalanan başarı üzerine ikinci sezon onayını alan dizi, ikinci sezonuna günü değişerek giriyor. Pazar akşamları “Once Upon a Time”ın hemen ardından ekranlara gelmek üzere sonbaharı bekliyor.

Share this:

Yorum Gönder

 
Designed by OddThemes & Distributed by Free Blogger Template