♫ ♪♫ ♪•♫♪ 2006'dan bu yana Film, Dizi, Müzik ve Kitaplar üzerine Yazılar Diyarı... ♫ ♪♫ ♪ ♫ ♪♫

Clea Duvall, American Horror Story Kadrosunda

Geride bıraktığımız sezonun en ayrıksı işlerinden biri olarak Tv dünyasını fetheden ve ödül avcılığında Emmy’lerdeki 17 adaylıkla forsunu da parlatan “American Horror Story” ikinci sezonu için oyuncu toplamaya devam ediyor. Kadroya katılan son iki isim Mark Consuelos ve Clea Duvall oldu. 

Amerikan şov dünyasının yıldızlarından Kelly Ripa’nın kocası olarak biraz gölgede kalan Consuelos, ikinci sezonun geçeceği akıl hastanesinin hastalarından biri olacak. Spivey karakteriyle açılış bölümünden itibaren karşımıza çıkacak. Dizi dünyasında All My Children ile adını duyuran, Law & Order: Special Victims Unit, I Hate My Teenage Daughter, The Protector ve Ugly Betty‘nin kadrosunda da yer alan oyuncu diziyle birlikte kariyerinde yeni bir eşik atlama fırsatı yakalayacak.

Clea Duvall ise dizi severler için daha tanıdık bir isim… HBO’nun unutulmaz dizisi Carnivàle ile tanıdığımız aktrist, diziden sonra kariyerine bir türlü yön verememişti. Uzun soluklu roller yakalayamayan Duvall, Heroes, Grey's Anatomy ve The Event kadrosunda yer almıştı. Oyuncunun dizideki rolü hakkında henüz bilgi verilmezken, birden fazla bölümde yer alacağı verilen tek detay…

İkinci sezon çekimleri geçtiğimiz hafta başlayan dizi, 1960’larda Akıl Hastanesini kendine mesken tutuyor. Ekim ayı içinde başlayacak ikinci sezon, şimdiye kadar verilen bilgilere bakılırsa hem oyuncu hemde karakteler bakımından ilk sezonu aşacak ve daha zengin bir konu işleyecek.

Yeri gelmişken bir hatırlatma yapmakta fayda var… Halen izlemeyenler varsa “Carnivàle” gelmiş geçmiş en iyi dizilerden biri… Lost, Breaking Bad vs. izlediğiniz herhangi bir diziye övgüler yağdırmadan önce Carnivàle izleyin, sonra konuşalım…

Share this:

Yorum Gönder

 
Designed by OddThemes & Distributed by Free Blogger Template